Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen tortaja volt a 2...

Milyen tortaja volt a 2 evesednek? Rendelted vagy inkabb magad keszitetted el?

Figyelt kérdés
Keszitenek tortat a kislanyomnak de nem tudom milyen legyen...otleteket szeretnek, koszonom
2014. aug. 5. 12:37
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
44%

rendeltük, csokitortát.

Szeritnem házilag nem lehet olyan szépet készíteni. Persze lehet nagyon nagyon finom és persze szép is, de egy cukrászdából rendelt torta tuti szebb, nem ferde, szépen vannak kinyomva a díszítések stb.

Akkor van inkább értelme készíteni szeritnem, ha valami miatt kell pl tejallergia, lisztérzékenység és így tudod mit tettél bele. Vagy van egy vállalkozó szellemű nagymama.

2014. aug. 5. 12:42
 2/30 anonim ***** válasza:
2 éves ismerős kisfiú szülinapi bulijában voltunk és neki 2 tortája volt, egy amit ő trancsírozhatott, azon fújta el a gyertyát, egy pedig a vendég torta. Az anyukája készítette mindkettőt, répatorta volt fehércsokival és gumicukorral volt a kisfiú tortája díszítve, mert imádja. A felnőtt tortán marcipán volt. Nagyon élvezte, mártogatta a gumicukrot a töltelékbe, irtó aranyos volt.
2014. aug. 5. 12:47
 3/30 anonim ***** válasza:

Csokitortát sütöttem, tetején egy vonattal.

Magam készítettem, cukrászdás torta sose olyan finom, mint a házi készítésű.

2014. aug. 5. 12:48
 4/30 anonim ***** válasza:
Most lesz hétvégén. Valószínűleg Sacher tortát fogok sütni.
2014. aug. 5. 12:49
 5/30 A kérdező kommentje:
mi is hetvegen unnepekunk :)
2014. aug. 5. 12:50
 6/30 anonim ***** válasza:

Egy barátunk hozta, megmutatom:

[link]

Joghurtos-barackos ízesítésű volt.

2014. aug. 5. 12:51
 7/30 anonim ***** válasza:
Hónap végén lesz a szülinapja a fiamnak ésrendelek oroszkrém tortát neki. Sajnos én nem tudok sütni próbálkozom, de nem sok jó sül ki belőle :)
2014. aug. 5. 12:52
 8/30 anonim ***** válasza:
35%
A cukrászdai torta lehet, hogy szép, de tele van csodaszerekkel, margarinnal, ételszínezékkel, sorolhatnám. Én biztosan szívesebben etetném a 2 évesemet házi tortával. Egy jóféle sárgarépatorta sikeres tud lenni, vagy egy diótorta... Nálunk eddig az epres-tejszínhabos mindent vitt :) Fel tudod díszíteni te is szépen marcipánfigurákkal. Nem nagy varázslat, hidd el. Én is fáztam eleinte a dologtól, aztán rájöttem, hogy nem nagy faxni :)
2014. aug. 5. 12:53
 9/30 anonim ***** válasza:
én sütöttem egy nagyon finom csokitortát. Minden születésnapjára ezt sütöm, emeleteset. :)
2014. aug. 5. 13:00
 10/30 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Attól, hogy egy évben egyszer a gyerek cukrászdai tortát eszik (ekkora gyerek ráadásul nem fogja befalni az egészet) semmi baja nem lesz. Ha valaki nem tud sütni, akkor rendel, mert gondolom senki nem akar egy romhalmaz, esetleg rosszízű tortát a gyereke elé tenni a születésnapján. Nem mindenki a sütés mestere, nincs ezzel gond. A fiam nem is evett a tortájából, nem szereti a süteményeket, neki csak az autó volt a lényeg.
2014. aug. 5. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!