Milyen tortaja volt a 2 evesednek? Rendelted vagy inkabb magad keszitetted el?
13-as vagyok!
14-be én töltöttem fel fiam 4 éves kori tortáját!
Anyukámmal együtt készítettük,túrós-csokis volt,marcipán bevonattal!
Ezerszer többet ér mert tudom nincs tele műcuccokkal,tojásporral stb!
És ha el van mozdulva egy díszítés vagy egy habpötty akkor az olyan nagy gáz??
Itt nagyon szép torták vannak. És sok az egyszerű. Szerintem 2 évesnek még elég ha te sütöd, majd ha nagyobb lesz rendelnék cukiból.
első válaszoló vagyok
Nem azt mondtam, hogy mindenképpen cukrászdás legyen, mert csak az a jó!!! Írtam is ha van vállalkozó szellemű nagymama...... mert azért ők már gyakorlottabbak.
Én nem tudok sütni, nem szégyenlem ez van, persze pogácsát, apró sütit igen, de tortán nem és kézügyességem sem lenne ahhoz, hogy a család elé tegyek egy általam készített tortát, mert nem olyan szép lenne. Az első szülinapra én csináltam, pont azért, hogy ne legyen benne tej és tojás, na nagyon nagyon megkínlódtam vele, pedig nagyon egyszerű tortát néztem ki a neten. Szóval én akkor is azt mondom egy torta legyen nagyon szép és ha ez úgy megy hogy cukrászdás akkor legyen az. Ha valaki tényleg tud ő maga is olyan szépet az csináljon, nekem bővel elég volt az első szülinapra amit előbb említettem.
Láttam neten nagyon béna tortákat házilag készítve, lehet nincs benne sok mű vacak, de béna..... amúgy ahogy írta itt valaki úgysem eszik annyit az a gyerek belőle, lehet meg sem kóstolja. De ennyi erővel ne adj neki semmi boltit mert tele van mű vacakkal.
Amúgy amiket ide betettetek képet teljesen jó torták!!! De én nem tudok ilyet úgyhogy maradok a cukisnál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!