Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4 évesednek teljesen feljön a...

4 évesednek teljesen feljön a bőr a kukiján?

Figyelt kérdés
Még nem teljesen van ki a makk pici híjja,van ahol teljesen le van válva a bőr van ahol még van egy kicsi tetapadás!Férjem azt mondja ezzel most már kellene kezdeni valamit!

2014. ápr. 23. 20:11
 1/8 anonim ***** válasza:

ha nincs teljesen kint a makk, akkor nem pici a letapadás, szerintem is mutassátok meg.

4 évesemnek már rég kint van a makk rész, kb. 2 éve és olyan fél éve már alatta is szépen feljön már

2014. ápr. 23. 20:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Tényleg megkéne mutatni.Júniusban lesz 2 éves a fiam,már teljesen hátra lehet húzni
2014. ápr. 23. 20:36
 3/8 anonim ***** válasza:
5,5 éves fiamnak még nem jön fel teljesen. 1 évesen a dokinéni felhúzta neki és akkor kicsit véreres lett. Azóta nem nagyon nyúlhatok hozzá. Mikor 3 éves volt, a dokinéni írt fel szteroidos krémet, de az csípte, így azzal sem tudtam kenni. Nagy unszolásra annyit sikerült elérni, hogy magának húzgálja fürdés közben, de látszik, hogy egy pici helyen még mindig nem jön fel. Én azért bízom benne, hogy megoldódik, de még nem vittem orvoshoz.
2014. ápr. 23. 20:54
 4/8 anonim ***** válasza:

1 évesemnek teljesen hátrajön.

Születésétől kezdve húzogatom, és mosom neki fürdésnél.

Semmi gond vele.

Gyerekorvos nem szokta nézni?

2014. ápr. 23. 21:12
 5/8 anonim ***** válasza:
4 évesemnek nem jön fel. Férjem állandóan mondja, hogy ez nem normális, de mikor mutatom az orvosnak, azt mondja, nincs gond. Pedig 2 évesemnek egészen kis korától feljön. Én is aggódom, de ha doki szerint normális, akkor talán nincs mitől félni..
2014. ápr. 23. 21:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Picit off: Akiknek a kisfiuknak szépen hátra lehet húzni a fitymát, mit hogyan csináltak? Mikor kezdték el, ha egyáltalán elkezdték húzgálni? És hogyan? 1 éves a kisfiam, és én még nem húztam hátra NEki.
2014. ápr. 23. 22:56
 7/8 anonim ***** válasza:

1es vagyok. utolsó válaszoló, én 5 hónapos korától minden este megmostam neki. tehát mikor pancsolt akkor hátrahúztam, lelötyböltük. aztán később már fürdetőt is használtunk, de már nem emlékszem mikortól.

én amúgy azt gondolom, hogy nem kell feszegetni meg tornáztatni, de mosni azért alap, nekem furcsa, hogy nem ajánlják 1 éves korig, azért alatt csak összegyűlik és attól meg begyulladhat, az meg még nagyobb gondot okoz.

2014. ápr. 23. 23:27
 8/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a sok választ!

Pár hónapos korától minden nap húzogatom neki amíg engedi a bőr és tisztítom megmosom!

Természetesen most már ő csinálja magának én csak ellenőrzöm az alaposságot!

bevallom a 3 éves státuszon a doki kérdezte feljön-e?én meg mondtam hogy igen és meg se nézte!De tudni kell hogy erről a dokiról nagyon sok anyukától hallottam,hogy állat módjára(már bocsánat a kifejezésért)hátrarántja úgy hogy akár be is reped,vérzik stb!Így én nem engedtem vagyis picit hazudtam a dokinak!

Viszont 2 éves kora óta olvasgatok ebben a témában és egyre több doki azt mondja,hogy nem szabad rángatni,nem kell siettetni még az is belefér bőven hogy 5-6-7 éves korig nem jön fel teljesen!

Két hét múlva lesz a 4 éves státusz,rákérdezek a védőnőnél!

2014. ápr. 24. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!