Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vennel 3 évesednek kisbiciklit...

Vennel 3 évesednek kisbiciklit kinainál? Olyan rendes fém potkerekesre gondolok, milyenek lehetnek?

Figyelt kérdés
2012. máj. 16. 06:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Nagyon nézzétek meg,mert mi vettünk egy kínai biciglit [link] pont ilyet,na ezt nem ajánlom.Olyan nehéz hajtani,hogy soha nem ment még vele,illetve mikor hajtotta volna körbefordult a pedál.A férjem nézte volna,de szerinte egy kínai f@s,lehetetelen javítani rajta.
2012. máj. 16. 06:22
 2/9 A kérdező kommentje:
Aha,küszi,na valami ilyesmitől félek én is...
2012. máj. 16. 06:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem kerékpárszerelő mondta, ha jót akarok a gyereknek - na meg magamnak is - akkor csakis jó helyről, normális minőséget veszek, véletlenül sem a nagyáruházakban kaphatót. Picit drágább volt így, de tényleg jó minőség, a gyerek szereti, garanciálisan javítják, stb. Nekem ráadásul fizette az egészségpénztár, így kp-t tulajdonképpen ki se kellett adni érte.
2012. máj. 16. 06:58
 4/9 A kérdező kommentje:
És te milyen márkát vettél Gabka?
2012. máj. 16. 07:03
 5/9 anonim ***** válasza:
9 éves fiam minden biciklije olimpia volt
2012. máj. 16. 07:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Először Hauser-t akartam, azt ajánlotta a szerelő is, de közben ráakadtam egy Keró nevű márkára, ami olcsóbb, de a bicikliszerelő szerint semmivel sem rosszabb (talán még ugyanott is gyártják őket, de ebben nem vagyok biztos). Mindenesetre nálunk bevált, már egy éve megvan, nagyon szereti a lányom, tökéletesen hibátlan, a tesói is örökölni fogják, strapabíró darab.
2012. máj. 16. 09:15
 7/9 A kérdező kommentje:
Koszi,olyanban ne is gondolkozzak aminek nem fujhato a kereke?
2012. máj. 16. 10:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem gondoltál esetleg futóbiciklire?

Pl. [link]

2012. máj. 16. 10:22
 9/9 A kérdező kommentje:
Gondoltam csak nem tudom,elég lusta a draga meg a motort sem külonosebben csipte,nem tudom mennyie lenne sikere:-/
2012. máj. 16. 10:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!