1-2 éves kisfiadnak vennél babát?
Én vettem. Úgy kezdődött, hogy a barátnőm kislányának a babakocsiját imádta tologatni, így kapott egy fiúsabb színűt ő is. Zöld-lila színűt. :) Ekkor volt kb 14 hónapos. De mit ér egy babakocsi baba nélkül? :) Vettünk egy belevaló zöld-sárga ruhás babát, aki fiú nevet kapott.
Hasznos volt a baba, amikor ettünk, vagy bilizni kezdtünk. Vagy amikor az oviba kezdünk beszokni, gyakran játszottunk ovódásat és a baba volt az ovis.De szerette megetetni, megitatni, tolni a babakocsiba. Orvososat játszani rajta. Most 4 éves a kisfiam és hamarosan megérkezik a tesó. A baba még mindig megvan és most azon kéri, hogy mutassam meg, hogyan kell fogni egy kisbabát. Hogyan kell elaltatni, ilyesmik.
Egyébként a baba amióta megvan folyamatosan, napi szinten előkerül. Néha vele alszik.
Szóval nálunk nagyon hasznos a baba, nem érzem úgy, hogy egy fiúnak nem való, vagy ciki, vagy szükségtelen. sok mindenre megtanit, kifejezetten hasznos játék kisfiúnak is.
Ha kérné vennék.
Lányom van, de neki is lesz babája, autója és markolója is. Aztán amelyikkel szívesebben játszik, abból veszünk majd többet. Most még fél éves sincs, úgyhogy kicsit később derül csak ki, hogy mit preferál majd.
Teszem hozzá, én kizárólag fiús játékokkal voltam hajlandó játszani. Matchbox, versenyautó, G.I. Joe. Egyszer kaptam Barbiet, gyorsan katona lett belőle :)
Nem vettem, kiszolgálta magát: elvette a nővére egyik babáját:)
Nagyon szereti ezzel és egy kutyussal+nyunyójával alszik:) 26 hónapos most.
Ettől nem lesz "lányos" szerintem, lányomnak is vettünk autót, fiam miért nem játszhatna babával?
Mi is vettünk neki egy fiúsan öltözött babát.
Nagyon jól jött még 4,5 évesen is, mikor megszületett a 2. kisgyermek a családban. Addig ő volt az egyetlen és kivételezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!