Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kéz, láb szájbetegségen esett...

Kéz, láb szájbetegségen esett már át gyermeked?

Figyelt kérdés
Iker lányaim vannak.Az egyiküknek egy picit náthás volt,aztán belázasodott 38°.Elmentünk a háziorvosunkhoz,mondta,hogy piros a torka mindkettőnek,írt fel nekik antibiotikumot.Aztán a kislányomon,aki lázas volt kijöttek a szája körül kiütések.Elmentünk a bőrgyógyászatra,és mondta,hogy ez bakteriális ,írt fel neki antibiotikumos kenőcsöt.Mondta,hogy vigyázzak,mert tovább terjedhet.Mire haza értünk vele mondta,hogy nagyon viszket a talpa.Leveszem a zokniját,és látom,hogy ott még sokkal csúnyább,mint az arcán.Némelyik hólyagos:(.Bőrgyógyász majd csak hétfőn lesz.Tegnap estére már a másik kislányom is lázas lett neki is 38°,és reggelre már a kiütések is megjelentek. Most nézegettem itt a neten,és rátaláltam egy fényképe kéz, láb ,szájbetegség.Nekünk a bőrgyógyász nem ezt mondta,mert akkor még nem volt csak a száján a lányomnak meg 2 db a kezén.A kérdésem igazából az lenne,hogy akkor most ezt vírus okozza,vagy baktérium.
2014. okt. 23. 23:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Voltunk vissza a bőrgyógyászatra.Elmondtam az orvosnak,hogy még aznap kijöttek a gyerek talpán is a kiütések,meghogy a másik kislányomon,meg férjemen is ugyanígy,meg is nézte.Egyből mondta,hogy ez a vírus.Azt mondta,hogy kenjem ugyanezzel az antibiotikumos krémmel,de az antibiotikumot ne adjam.
2014. okt. 27. 17:05
 12/13 anonim ***** válasza:
2014. okt. 28. 10:07
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket,Ma reggel láttam a Mokkába,hogy már sok óvodába felbukkant ez a vírus.
2014. okt. 28. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!