Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lego Duploval hány éves...

Lego Duploval hány éves koráig játszott gyermeked?

Figyelt kérdés
Nemsokára ötéves lesz, de szívesebben épít nagyobb (duplo méretű) kockákból a kisfiam. Van még rajta kívül olyan renitens, aki ilyen "idősen" is inkább a nagyobb kockákkal épített szívesen?
2014. szept. 24. 13:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A fiam is öt éves lesz decemberben és ő is Duplozik. Van Legoja is, de általában csak szétszórja, vagy ordít, hogy nem tudja összerakni.
2014. szept. 24. 13:25
 2/11 anonim ***** válasza:
Szia 6 éves a lányom és 4,5 éves a fiam. Ha gyorsan akarnak valamit megépíteni, mert pl palota kell a póniknak vagy labirintus a dínóknak ,akkor a duplo-t veszik elő a ami napig. Ha nem kiegészítőként funkcionál a kívánt dolog, hanem tényleg a konstruálás lesz az adott játék lényege, akkor viszont már a normál kislego kerül elő. Szerintem karácsony környékén, vagy inkább egy év múlva karácsony előtt megválunk az egész készlettől, de egyenlőre még használatban van (heti 2-3x előveszik).
2014. szept. 24. 13:28
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

én 4 éves fiam csak ezt szereti...

Nem tudom,van kormeghatározás,hogy hány éves korig lehet ezzel játszani??míg élvezi,nem??

2014. szept. 24. 13:36
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Most lett 6 éves a nagyobbik fiam és ő is szívesen játszik a Duploval. Van neki is kis legója is, de azzal csak akkor játszik, ha az öccse Duplózik és nem tudnak megegyezni. :)
2014. szept. 24. 13:37
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányaim még 9-10 évesen is elővették amikor a pici babáiknak építettek valamit.
2014. szept. 24. 13:41
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
enyém 5 éves, szeret duplóval építeni :) a sima legot is szereti, sokszor összeépíti a kettőt, egy hatalmas plafonig érő torony formában :D
2014. szept. 24. 13:42
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
6 éves a legnagyobb fiam, Ő is nagyon szeret Duploval játszani még. Legoval csak akkor szokott ha egyedül van, mert van két kisebb testévre, ők még picik a Legohoz.
2014. szept. 24. 13:43
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam 4 es fel eves. 4 eves szulinapjara kapott a kisebb fajta legobol. Azota az a kedvenc de a duploval is epit meg sokszor.
2014. szept. 24. 14:59
 9/11 anonim ***** válasza:
3-4 éves kora után nem játszott már vele
2014. szept. 25. 13:33
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :)
2014. szept. 25. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!