Milyen tejitalt iszik gyermeked? Mennyi idős? Mennyibe kerül?
enyémek szopiztak 20 hós korukig, egyébként se tejitalt, se tejet nem isszák meg, és én nem is akartam hozzászoktatni ezekhez őket.
Tápszereseknél persze más kicsit a helyzet, de ezek a mű akármik akkor sem teljesen egészségesek.
2-es vagyok
Igen vízzel keverős por. Nekem csak néha kapja ezt, inkább azért tartunk itthon mert a védőnőm állandóan azzal jön hogy babatejet igyon a gyerek, Jajj sima tejet nehogy adjak neki! Még a tejfölt se engedné pedig már elmúlt 1 éves.. Szóval nálunk minden reggel más van. Vaníliás tej, maci kakaó, ez a babatej, karamellás tej, sima kakaó.
Hipp BIO-t kap, olyan 300-3200 körül van egy dobozzal, de 800 grammos. Reggel-este issza. 16 hós.
(Nem "bio őlült" vagyok, csak ebben az egyben nincs szója, és nálunk ez a szempont allergia miatt fontos volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!