Kéz, láb szájbetegségen esett már át gyermeked?
fiamnak volt vírusos szájfertőzése, ez általában átterjed a talpra, tenyérre. ha nálatok is ez van, akkor vírus, ahogy a nevében is benne van
egyébként én teljesen ledöbbentem az orvosotoktól! már azon is, hogy az éppen lázas gyereknek kapásból antibiotikumot ír fel, teljesen indokolatlanul, de hogy a nem lázas testvérnek is?!?
helyedben orvost váltanék, mert ha neki az antibiotikum recept írása a gyógyítás.... :(
Szia, lányomnak volt,méghozzá nem is akármilyen. :-(
Láz, és fájdalomcsillapítás, sajna ez rámehet a torokra is.
Nagyon fertőző.
A külső sebekre, kiütésekre 1:8 betadinos lemosás kell, semmi más.
Jobbulást
ha vírus okozza akkor arra az antibiotikum cart se ér....vagyis még jobban legyengíted vele az immunrendszerét,bélflóráját stb!
én is elgondolkodnék az orvosváltáson!
Nalunk a nagyobb kezdte 2,5 evesen, tole elkapta a kicsi is, aki fel eves. Csak a kicsinek volt tole laza (de az sem magas), a nagynak csak hoemelkedese az elejen. Fenistil csepp, ha lazas: lazcsillapitas, ennyi. Total felesleges virusra antibiotikum... Elmult kb 1 het alatt, ha jol emlekszem. Amikor nem jon ki uj kiutes, hanem mar kezdenek leszaradni a regiek, akkor mar nem fertoz (a fertozo tanszek volt vezetoje mondta nekunk), bar a virus maga tovabb is kimutathato sokszor. Szekkettel urul, entrovirus okozza.
A nagy, mely kiutest betadinnal kell kezelni. Amit nekem nem mondtak elore, hogy rettento rondan lehamlott utana a tnyeruk es a talpuk is (igaz ott voltak a nagy pattanasos kiutesek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!