Rossz anya vagyok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 2 hónapos a babám. Mióta megszületett nem igazán alszok. (napi 4-5 órát) és van, hogy már nagyon fáradt vagyok, szeretnék aludni egyet délután. Általában minden etetés után alszik egy jót, de amikor én is aludni akarok, akkor sohasem! Tudom, hogy nem szándékosan, de nem fogom fel, hogy miért csak akkor sír és nem alszik, amikor én is aludni szeretnék egyet. Annyira fáradt vagyok már néha, hogy úgy érzem mérges vagyok rá és elegem van.Amikor feladom és felkelek, akkor ő pár perc múlva elalszik, de ha visszafekszem, akkor újra felkel. Próbáltam már magam mellé tenni, kiságyába tenni, de neki sehogy sem jó. Egyébként ha nem akarok aludni, akkor csak elég ha leteszem és alszik is.
2014. okt. 16. 18:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mintha csak rólam szólna a leírásod! :-)) De ne aggódj, előbb-utóbb beáll egy napirend neki, ahhoz már jobban tudsz igazodni. Nekünk az jött be, hogy egy régi típusú fektetős és rugós babakocsit beviszünk a szobába, abban elalszik elég hamar. Igaz, nem sokáig marad úgy... Én sem akkor tudnék aludni, amikor ő, mindig van vmi dolgom napközben, már nagyon fáradt vagyok én is, de bírom. Kitartás, amikor alszik, próbálj lazítani, ha aludni nem tudsz akkor, nekem bejött az is. :-)
2014. okt. 16. 21:19
 12/15 anonim ***** válasza:
Előző vagyok és még annyit tennék hozzá, hogy ha tápszeres, 3 hónapos korára már többet fog aludni éjjel, nálunk este 1/2 8-kor van etetés a fürdés után, utána már csak reggel 1/2 6 körül eszik megint. 3 hónapos korában még 5-kor evett, már ki lehetett tolni egy kicsit. Most múlt 4 hónapos a kicsim.
2014. okt. 16. 21:21
 13/15 anonim ***** válasza:

Bíztatásként: a lányom 3 hónapos korától kezdett igazán jól aludni. Most 5 hónapos, rosszabb napjain "csak" 8 órát alszik, de többnyire 11-13 órát éjjel.

Nekem az segített, hogy a napi utolsó adag tápszert egy fél kanálnyival (15 ml vízzel) emeltem. Csak az estit, a többit nem. Illetve utolsó etetés után egy bő fél órát rávárok, akkor fürdetem, egyúttal "kiürül" a folyadék nagy része is belőle. Így hajnalban nem kelti a csurognedves pelenka.

2014. okt. 16. 22:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Az èn fiam iy tàpszeres, èn rendszeresen ràbízom apàranszombaton, az úgymond az èn napom, akkor kialszom magam. Az elõnye a tàpszernek hogy ő is megtudja etetni!! Jàtszanak stb így legalàbb ők is együtt vannak egy kicsit.
2014. okt. 17. 07:47
 15/15 anonim ***** válasza:
*még nem egy robot
2014. okt. 17. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!