Lehet hátránya a gyerekeimnek abból, hogy nincs sok Lego Duplójuk?
A nagyobbik 3 múlt a kicsi 2 lesz...Egyszerűen nem tudjuk megengedni magunknak,hogy több legó készletet vegyünk.Más gyerekeknél látom,hogy tömve van a gyerekszoba legókkal.Nekünk van egy kis építkezős lego duplonk
,és megablocks kockák.Ezekkel szoktak játszani,van pár matchbox autó, építünk a kockákból garázst,autópályát stb...De kicsit bánt,hogy nem tudunk megvenni méregdrágán legót,és kíváncsi vagyok a véleményetekre!
Ha tehetném sem venném meg az eféle kacatokat.Az égvilágon semmi bajuk nem lesz. Mostanába az a szokás hogy bedobjuk a gyereket a szobájába duplózni. Mi ebbe a jó?
3 gyerekes anyuka
Meg tudnánk venni, de felesleges. Egyet kapott a fiam, sosem játszott vele. Nem látom értelmét, hogy méregdrágán olyat vegyek, amiről tudom, hogy nem játszik vele.
Viszont a Megablocks egy nagyon bejött kockafajta. Abból már több készletet is vettem, építünk belőle várat, garázst, rengeteg mindent. Érdemes a facebook adok-veszek csoportjaihoz csatlakozni, fillérekért lehet játékokat venni, volt, hogy 500 Ft-ért vettem liftes garázst, vagy láttam Megablocks kockát 100 db-ot 600 Ft-ért, csak azt elvitték az orrom elől.
Csak lesek, amikor a szomszédaim ecsetelik, hogy óóóó, már 60 ezer forintot elköltöttek karácsonyra játékra, januárban meg sír a szájuk, hogy szarban vannak.
Inkább legyen kevesebb, márka nélküli játékuk, de a hó végén is tudjak neki normálisan enni adni és ne a szomszédhoz kelljen futnom, mert nem tudok lázcsillapítót venni.
Semmi, de semmi baja nem lesz tőle. Ugyan már. :)
/Hogy egy válaszra is reagáljak: nem tartom őket kacatoknak. Mi nagyon szeretjük a duplokat, a 2 és fél éves kiscsaj is imád vele játszani, eszméletlen dolgokat hoz létre belőle. És nem, nem bedobjuk vele a szobájába, hanem ülünk mellette, és ezer módon használjuk fel. A tartósságáról meg ne is beszéljünk, mert a férjem duploi is megvannak még, ő most 32 éves, 4 évesen kapta őket. Nagyon jó játéknak tartom, de semmiképp sem létszükség./
Nem a drága duplótól vagy később a legótól lesz okosabb, vagy jólneveltebb stb. a te gyereked másénál, és főleg nem attól, hogy otthon halmokban állnak a mindenféle játékok.
Azzal játszatok, amitek van- a közös játék többet ér.
Semmi baja nem lesz, ha nincs sok, de ha attól megnyugodnál, ha több lenne, akkor nézegess aukciós oldalakon vagy bababörzéken, ott lehet olcsóbban is venni. Esetleg iskoláskorú gyerekes ismerőstől/rokontól is meg lehet kérdezni nem adná-e oda vagy nem adná-el.
Védőnőnek is mondhatod, hogy szeretnél a gyerekeknek többet, védőnő szokott adományokat gyűjteni, ha valaki ad Duplot, akkor majd biztos gondol rátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!