Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » SOS Nem mer kakilni a 3 éves...

SOS Nem mer kakilni a 3 éves fiam MIt csináljak?

Figyelt kérdés
Tegnap este kakált, de elég kemény volt a széklete. Fájt is szegénynek, fürdésnél nem is ült le a fürdökádba, csak gugolt. Ma reggel mikor ment vécére, ráült hogy pisil, pukizott eggyet, le is ugrott a vécéről, utánna még pisilni is alig mert.. Mit csináljak vele? Már adtam neki rostosat. Glicerines kupot adhatok neki? Szegénynek biztos fáj most ha kakál, de nem akarom hogy visszatartsa esetleg napokig, akkor csak rosszabb lesz. amugy nem volt még ilyen velünk...
2014. okt. 7. 11:46
 1/9 anonim ***** válasza:
nyugodtan adjál neki kúpot... engem is idegesítene ha nem tudna kakilni és látom, hogy szenved... attól majd muszáj lesz neki és nem is fog neki fájni...
2014. okt. 7. 12:13
 2/9 A kérdező kommentje:
lehet hogy butaságot kérdezek, de glicerines kup fellazitja azt a székletet, ami benne van? akkor elvileg az nem fog fájni neki nem?
2014. okt. 7. 12:17
 3/9 anonim ***** válasza:
igen :)
2014. okt. 7. 12:24
 4/9 anonim ***** válasza:
igen fellazítja - nem fog fájni :)
2014. okt. 7. 12:26
 5/9 A kérdező kommentje:
oké köszönöm a segitséget:)kicsit megnyugodtam
2014. okt. 7. 12:29
 6/9 anonim ***** válasza:

SZia! A leírtak alapján lehet egy kis végbélrepedése...az fáj ám :( valamivel gyógyítsd! Krémezés kakálás előtt...és után pl. bepanten plus

Székletlazítás (mindennel),és nálunk bevált a napi 1 kisebb kanál olivaolaj (narancslébe szoktam belekeverni).

2014. okt. 7. 13:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha tegnap kakilt, akkor én ma nem adnék neki kúpot, mert azzal is csak fájdalmat okozhatnék. Inkább székletlazítás (baracklé, szilvalé vagy Laevolac szirup kúra szerúen pár napig).
2014. okt. 7. 13:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Megfelelően kell táplálkozni, sok folyadékot (vizet) inni és nem lesznek problémák a székletével.
2014. okt. 7. 18:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Bocsánat...de felment bennem a pumpa...kedves utolsó,miért is kell ennyire "okosnak" lenni? Érdekes a stílusod...képzeld nálunk a tej olyan kemény székletet csinál a kisfiamnak,mintha egész nap étcsokit enne...tehát nem kell rögtön célozgatni,hogy a kérdező nem megfelelően táplálja a gyerekét. ...főleg,hogy az óvodában,bölcsiben már nem te szabályzod,hogy mit eszik a gyerek.
2014. okt. 8. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!