Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4 éves kisfiamnak múlt hét...

4 éves kisfiamnak múlt hét óta megy a hasa, de nincs más baja, vigyem dokihoz?

Figyelt kérdés
Semmije nem fáj, minden olyan mint máskor, csak épp megy a hasa. Forduljak ezzel orvoshoz, vagy nem érdemes?
2014. okt. 7. 11:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ha emellé iszik elég folyadékot, akkor nem szükséges dokihoz vinni. Azonban én elszedetnék vele egy Normaflore kúrát, hogy a bélflórája helyreálljon.
2014. okt. 7. 11:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Múlt héten az én kisfiamnak is volt, de csak 4 napig, probiotikumot adok neki folyamatosan azóta, illetve Smectát kapott, az egy nap alatt rendbe hozta. Ha már egy hete ez van, szerintem érdemes megmutatnod egy orvosnak.
2014. okt. 7. 12:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Smecta, normaflore, tejmentas diéta. Nekünk et javasolta az orvos rgy hetes hasmenés után. Nekünk sajnos nem segített 2 hét után már antibiotikumot kapott:( Attól egyből elmúlt. Neki sem volt más baja csak a hasa ment. Jó kedve volt és még evett is melé rendesen. Nem tudom mi lehetett, mi a szomszédból kaptuk el, de ott helyre jött a kcsi diétával.
2014. okt. 7. 13:42
 4/5 anonim válasza:
Mindenképp menj dokihoz, majd ő tanácsot ad, hogy ez valami múló dolog, vagy esetleg allergiás tünet, emésztési zavar. Jobb tisztába kerülni az ilyen dolgokkal, mint halogatni! Hajrá!
2014. okt. 7. 23:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, orvoshoz kellene fordulni. A (nem egyszeri) hasmenés általában valamilyen fertőzés jele. Ez lehet igen enyhe is, egyéb tünetek nélkül. De nem kellemes állapot, főleg amiatt, mert bizonyos tápanyagok, vitaminok, ásványi sók felszívódása nem tökéletes. Ez általában tovább ront a helyzeten...
2014. okt. 10. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!