Kukit mennyire huztok fel furdesnel?
mi van? hova kellett visszatenni mit???
enyém 4 éves, már magának mossa, egyébként fél éves korától pont annyira húztam fel amennyire engedte a bőr... aztán mikor már feljött teljesen, nyilván teljesen fel is húztuk.
tényleg nem értem amit írtál :O mennyi idős, hogy csak picit húzod? akkor hogy mosod?
Három fiam van... mindnél felhúzgáltam óvatosan és mire egy évesek lettek, teljesen fel lehetett húzni nekik. Minden fürdéskor teljesen fel kell húzni és alaposan megmosni!!! 7,5,2 évesek. Mindnek rendben van!
Egyébként miért kellett vissza tenni a helyére??
A fiam 7 hónapos és kb. 2 hónapja szólt a doki, hogy vissza kellene pont annyira, amennyire még engedi, mert nagyon szűk még mindig. Előtte azt mondták, nem kell piszkálni.
Most az van, hogy szerintem ebből műtét lesz, mert teljesen össze van szűkülve még mindig. :(
2es vagyok. jól lepontoztatok, de én nem lehurrogni akartam a kérdezőt, hanem tényleg nem értettem, hogy mit kellett helyre tenni.
kérdező, ilyenről tényleg nem hallottam még :O
elég vacakul hangzik.
egyébként nem lehet, hogy attól gyulladt be, mert a bőre alatt maradt krém amit rendesen hátrahúzás hiányában irritálta? vagy allergiás lehetett rá?
Én sem értem teljesen a kérdezőt.Most akkor mi volt?Hátrahúztad a bőrt és utána úgy maradt neki felhúzva,vagy mi?Azért azt csak meg tudod különböztetni,hogy látszik-e a makk,vagy nem.Hogy lehet,hogy ott maradt a bőr feltekeredve,ahogy te írtad?Tényleg nem kötekedni akarok,csak nem értem.
Hogy a kérdésre is válaszoljak,az én fiam 2 éves.Születése óta minden fürdésnél óvatosan hátrahúzom neki,amennyire a bőr engedi.3 hónapos volt,amikor a doki megfogta és egy mozdulattal szinte teljesen hátrahúzta.Alatta volt egy csomó fehér trutyi.A doki jól lecseszett,hogy miért nem tisztítom rendesen.Mondtam neki,hogy minden fürdésnél hátrahúzom,amennyire a bőr engedi és alatta megmosom,de úgy látszik nem voltam elég alapos,azaz nem mertem annyira hátrahózni neki,mert féltem,hogy bajt csinálok.Azóta sokkal bátrabban csináltam és kb 1 éves kora óta teljesen hátramegy neki.
Ha érteném, nem kérdeztem volna:-)
Köszi a válaszokat azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!