Hetente hány napotok, estétek végződik veszekedéssel?
három éves
eddig még egy este sem veszekedtünk, de még a vasárnap hátra van :)
amúgy mit értesz veszekedés alatt?
mondtam olyat neki hogy menjen be mert főzök és süt a sütő, erre sírva fakadt és bement
ez már az?
csak kíváncsi vagyok
4,5 éves, egyszer sem. nem is értem, mi ez az igazság dolog, természetesnek kéne lennie, hogy este összeveszünk?
szoktam veszekedni a gyerekemmel, de este nem. jól bevált esti rituálénk van, így pontosan tudja, hogy fekvés jön, ebből nem engedtem soha így jó idege nem is próbálkozott ennek elkerülésével :)
ha meg előtte összeveszünk, akkor ki is békülünk, nem vágok neki úgy az esti rutinnak, hogy össze vagyunk veszve.
erre gondoltál? ha az lenne a kérdésed, hogy a héten hányszor vesztünk össze reggel, akkor az lenne a válaszom, hogy 6x, szóval nálunk sincs cukorból minden :D
2 éves a kisfiam, este soha nincs vita vagy cirkuszolás, nagyon jól bevált esti szertartásunk van, apa fürdet, én öltöztetem majd megy aludni egyedül a kiságyba, egy hangja nincs.
Inkább a 4-8-ig tartó időszakban vannak "viták", hisztik, ezek minden naposak de nem vészesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!