Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hetente hány napotok, estétek...

Hetente hány napotok, estétek végződik veszekedéssel?

Figyelt kérdés
Most őszintén, az igazság érdekel, nem az, hogy ki mit és hogyan tart jónak vagy mit szeretne. Szombat este van, eltelt 6 este, ebből hány estén volt veszekedés otthon 2-3-4-5 év körüli gyerkőccel?
2014. okt. 4. 21:53
 1/9 anonim ***** válasza:

három éves

eddig még egy este sem veszekedtünk, de még a vasárnap hátra van :)

amúgy mit értesz veszekedés alatt?

mondtam olyat neki hogy menjen be mert főzök és süt a sütő, erre sírva fakadt és bement

ez már az?

csak kíváncsi vagyok

2014. okt. 4. 22:05
 2/9 anonim ***** válasza:

4,5 éves, egyszer sem. nem is értem, mi ez az igazság dolog, természetesnek kéne lennie, hogy este összeveszünk?

szoktam veszekedni a gyerekemmel, de este nem. jól bevált esti rituálénk van, így pontosan tudja, hogy fekvés jön, ebből nem engedtem soha így jó idege nem is próbálkozott ennek elkerülésével :)

ha meg előtte összeveszünk, akkor ki is békülünk, nem vágok neki úgy az esti rutinnak, hogy össze vagyunk veszve.

erre gondoltál? ha az lenne a kérdésed, hogy a héten hányszor vesztünk össze reggel, akkor az lenne a válaszom, hogy 6x, szóval nálunk sincs cukorból minden :D

2014. okt. 4. 22:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Este már nem nagyon szokott gond lenni, nálunk is inkább a reggelek a húzósak! :) A fiaim 2 és 6 évesek és egyikük sem szeret öltözni, indulni, így elég sok energiám felemészti, mire elindulunk... Amúgy nem vagyok veszekedős, de a nagy fiam eléggé ki tud hozni a sodromból, így vele 2-3 naponta összekapunk valamin. De hamar békülünk! :)
2014. okt. 4. 22:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Három gyerekem van ebben a korosztályban, hetente kb. 3-4 nap végződik így, pontosabban a délutáni játszás és az esti rutin között fordul elő hogy összeveszünk. (Általában azon, hogy abba kell hagyni a játszást és el kell pakolni.)
2014. okt. 4. 22:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Szinte minden este veszekedés van. 3 éves lányom minden este megcsinálja a "nem akarok aludni" cirkuszt. 60x kijön a szobájából és nem hajlandó lefeküdni. De mindig úgy alszik el, hogy kibékülünk.
2014. okt. 4. 22:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Szinte minden este "dirigálok". 3 éves,úgyhogy folyamatosan noszogatni kell: pakolj el,öltözz le,öltözzél már,azt hittem már leöltöztél,ne fuss el,szállj be,szállj ki,gyere már ide megfázol,vegyük fel,mossunk fogat....konkrét összeveszés (mikor már elszakad a cérna) nem olyan gyakori,mondjuk tegnap pont sikerült :/
2014. okt. 5. 07:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Este nem igazán szerencsére már eljutottunk oda,hogy elfogadja,hogy este 7kor fürdés fél 8kor fekvés,(3,5 éves amúgy és nem alszik délután csak ritkán az oviban).Napközben igen szoktam vele veszekedni.
2014. okt. 5. 10:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem este jellemző, inkább délután. Ha aludt, akkor nem annyira, de ha nem, akkor nyűgös, ezért én is, akkor biztos összeveszünk. Ha átlagot veszek, akkor heti 2-3. De a veszekedés alatt konkrétan mit értesz? Igazán komoly dolgok nagyon ritkán vannak szerencsére. Inkább olyan, hogy nem pakol, én rászólok, ő továbbra sem pakol, én meg megbüntetem. Erre elpakol, csak nyávog. Ez a fiam. A lányommal sokkal nehezebb volt, igazi hisztikirálynő volt, mindennapos nagy cirkuszokkal. Zuhany alatt is állt gyakran. 6 évesen lett vége, szörnyen fárasztó volt.
2014. okt. 5. 15:02
 9/9 anonim ***** válasza:

2 éves a kisfiam, este soha nincs vita vagy cirkuszolás, nagyon jól bevált esti szertartásunk van, apa fürdet, én öltöztetem majd megy aludni egyedül a kiságyba, egy hangja nincs.

Inkább a 4-8-ig tartó időszakban vannak "viták", hisztik, ezek minden naposak de nem vészesek.

2014. okt. 5. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!