Hogy végződik, műtéttel?
Figyelt kérdés
3 hete késik, tegnap voltam nőgyógyásznál, megvastagodott méhnyálkahártyát látott, azon kívül nem sokat. Elvileg 7 hetes terhes vagyok. 3 naponta teszteltem, tegnap erős pozitív, 4 napja még halványabb csík. Émelygek, álmos vagyok, a lányomnál hasonló tüneteim voltak. A ciklusom 12. és 22. napján voltunk együtt a férjemmel. 2 hét múlva kell mennem vissza kontroll UH-ra, ha görcs vagy vérzés lenne, Kórház. Ha 4 napja halványabb volt a teszt mint tegnap, akkor hogy lehet hogy nem látni még egy árva petezsákot sem? Ha viszont megállt a fejlődésben és a benn lévő HCG-t mutatja még, akkor 4 napja is már kellett volna petezsáknak látszódnia szerintem. Szóval a kérdés...ha nem vérzek, nem görcsölök, akkor műtenek?2014. jún. 28. 15:02
1/6 anonim válasza:
Nagyon ne legyen igazam,de ilyenkor esetleg mehenkivuli lehet amit mutenek igen!.. vagy kesoi fogamzas?!
2/6 A kérdező kommentje:
Igen ez is lehet, mármint a méhen kívüli. Ezért is parázok, hogy csak 2 hét múlvára hívott vissza. A 22.napi együttlétet is szerintem ki kellett volna már mutatnia az UH-nak, nem?
2014. jún. 28. 15:14
3/6 anonim válasza:
Nekem ilyenkor vérvételt csináltak, és kétnaponta nézték a HCG-t! Egyik nap 550 volt, 2 nap múlva már csak 240 :( Méhen kívülit így kizárták, 1,5 hét múlva meg is jött így nem kellett műtét.
5/6 A kérdező kommentje:
De jó lenne ha későbbi fogantatás lenne! Nekem nem kértek HCG követést, most csak várok állandóan, hogy meginduljon a folyamat. :( Bele sem akarok gondolni hogy mégis van baba, úgy nehezebb lesz. :(
2014. jún. 30. 12:01
6/6 anonim válasza:
Én elmennék a helyedbe hcg vérvételre 2 nap és minden kiderül. Megőrülnék még 2 hétig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!