A kisfiamat jövő héten viszem oltásra. Bele vagyok betegedve. Ti hogy viselitek az ilyen helyzeteket?
Figyelt kérdés
Vettek már Tőle vért, a fejecskéjén találtak megfelelő vénát. Szörnyű volt. Aztán ezek az oltások. Olyan érzésem van, hogy átverem, csőbe húzom a gyerekem. Annyira szereti a doktornénijét, mindig boldogan megy. Aztán ott pedig le kell fognom, hogy a szurit megkapja. Nem vagyok oltásellenes, sőt! Mégis már előre fáj a gondolat, hogy Neki ájni fog, és csalódott lesz.2014. okt. 3. 00:02
11/13 anonim válasza:
Az én fiam 7 hónapos, az első 3 védőoltás maga volt a pokol.
A harmadikra már rettegve mentem. Tudom, hogy hülye vagyok, mert az ő érdeke, de sajnos a szívem szakad meg, mikor a fájdalomtól elkezd zokogni.
Megértelek Kedves kérdező! Ugyanez vagyok, bár lehet, hogy még roszabb.
12/13 anonim válasza:
Kisfiam 13 honaposan es utanna valamikor 2 eves kora utan evesen kapott oltast (mas a rendszer, kulfold...). A lenyeg, hogy a 2 ev koruli oltast eszre sem vette. Pedig en is feltem, felkeszitettuk ot amennyire lehetett az o szintjen. A plafonra volt ket kis allatka festve. A noverke szollt a kisfiamnak, hogy nezze mindket allatkat es ha veletlenul az egyik kiduja a nyelvet akkor azonnal szolljon. A kisfiam annyira koncentrallt es meredt a kepre, hogy amire eszbekapott, hogy valami megbokte a karjat mar tul is voltunk rajta. Ekkor is inkabb azzal volt elfoglalva, hogy az allatkak nem dugtak ki a nyelvuket. :) Egy kis figyelemeltereles is segithet.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást!:-)
2014. okt. 3. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!