Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nálatok hogy zajlott az...

Nálatok hogy zajlott az "ágycsere", és mikor? Jövő héten érkezik meg a körbetámlás ágya a 2 éves kisfiamnak, aki eddig csak kiságyban aludt. Már este abba tegyem le, a kiságyat pedig egyből pakoljam el?

Figyelt kérdés

2014. aug. 27. 07:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Én első körben délutáni alvásnál próbálnám ki vele az új ágyat.

A lányom 1 éves szülinapára vettünk leesésgátlós ágyat. Ebéd után abban aludt, majd este is gond nélkül. A rácsos ágyat átvittük a mi szobánkba, hogy ne legyen szem előtt. Nálunk semmi gond nem volt.

2014. aug. 27. 07:33
 2/4 anonim ***** válasza:

az én fiam is elmúlt két éves,amikor új ágyat kapott.Én asztalossal csináltattam neki egy fewlnőtt méretű fenyő ágyat levehető leesésgátlóval.Este elvittem a szüleimhez,reggel értementünk az ágyért.Felcipeltük az apjával a hetedikre a lépcsőn,majd megszakadtunk.Aztán átrendeztük a szobáját,mindent kitakarítottunk,aztán elmentünk a fiamért.Amikor meglátta,nagyon örült.Már abban aludt este,mert a kiságyért meg jött a vevő,így lett megbeszélve

én attól féltem,hogy kimászkál,meg nem érzi magát biztonságban,mert korábban még azt sem engedte,hogy a rácsot kivegyem éjszakára az ágyból.de nem volt semmi gond.megbeszéltük,hogy ha akar valamit,továbbra is szól,és nem mászkál ki.és így is tett

2014. aug. 27. 07:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Megvettük az új ágyat, otthon összeraktuk, a fiam is "segített", rácsos ágyat kivittük és este már az újban aludt. Mindkét gyereknél így volt, örültek az új ágynak.
2014. aug. 27. 07:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Együtt megvettük az új ágyat, segített szétszedni a rácsost, összerakni az újat. Közben söpört, porszívózott, amihez kedve volt. 2 év 3 hónapos volt akkor. Együtt felhúztuk a korábban általa kiválasztott ágyneműt. Gond nélkül aludt már első éjszaka benne.
2014. aug. 27. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!