Nálatok hogy zajlott az "ágycsere", és mikor? Jövő héten érkezik meg a körbetámlás ágya a 2 éves kisfiamnak, aki eddig csak kiságyban aludt. Már este abba tegyem le, a kiságyat pedig egyből pakoljam el?
Én első körben délutáni alvásnál próbálnám ki vele az új ágyat.
A lányom 1 éves szülinapára vettünk leesésgátlós ágyat. Ebéd után abban aludt, majd este is gond nélkül. A rácsos ágyat átvittük a mi szobánkba, hogy ne legyen szem előtt. Nálunk semmi gond nem volt.
az én fiam is elmúlt két éves,amikor új ágyat kapott.Én asztalossal csináltattam neki egy fewlnőtt méretű fenyő ágyat levehető leesésgátlóval.Este elvittem a szüleimhez,reggel értementünk az ágyért.Felcipeltük az apjával a hetedikre a lépcsőn,majd megszakadtunk.Aztán átrendeztük a szobáját,mindent kitakarítottunk,aztán elmentünk a fiamért.Amikor meglátta,nagyon örült.Már abban aludt este,mert a kiságyért meg jött a vevő,így lett megbeszélve
én attól féltem,hogy kimászkál,meg nem érzi magát biztonságban,mert korábban még azt sem engedte,hogy a rácsot kivegyem éjszakára az ágyból.de nem volt semmi gond.megbeszéltük,hogy ha akar valamit,továbbra is szól,és nem mászkál ki.és így is tett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!