Mit csináljak? SOS! Már idegroncs vagyok
Figyelt kérdés
27 hónapos fiamat ma majdnem 3-szor elütötték az úton!biciklivel volt és olyan gyorsan ment hogy alig értem utol!hiába kiabálok neki hogy álljon meg nem hallgat rám és már csak azért is gyorsan megy!ez napi szinten előfordul!már egy idegroncs vagyok!most is ha egy idős bácsi nem fogja meg akkor elüti az autó,mert nem értem utol és hiába kiabáltam nem hallgatott rám!és ilyenkor visít űvölt és már csak azért is ki akar menni az autó elé!mit lehet ilyenkor tenni???valaki segítsen kérem mert idegileg kivagyok!tudom hogy nincs veszély érzetük de akkor is valami megoldás kell!2014. szept. 30. 17:13
21/23 anonim válasza:
nyilvan nem eröböl meg nagy pofon de inkabb ö sirjon kb 1-2 percig mint en eletem vegeeig h meghalt a fiam....
22/23 anonim válasza:
Hát én annak idején rákötöttem a gyereket a kutyapórázra és egy napig gyakoroltunk, hogy megáll, elindul... megáll elindul... érdekes utána sose kellett futnom utána! Ez olyan egyszerű szerintem. Tudom kutyapórázzal sokaknak baja van, de inkább egy napig gyakorlás mint futás meg elütés...
23/23 anonim válasza:
nem engedném biciklicni,amíg meg nem tanul normálisan közlekedni
előbb tanítsd meg,majd mehet a bicikli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!