Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem ciki egy 3 éves kislányt...

Nem ciki egy 3 éves kislányt Mózes babakocsiban tolni?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm még mindig ilyen kocsiban tolja kislányát. Rádásul hason alszik benne. Nem beteg a kislány vsak talán kisebb a kortársainál.

2014. szept. 29. 12:03
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Mindenesetre nem szokványos.
2014. szept. 29. 13:04
 12/18 anonim ***** válasza:

El nem tudom képzelni, hogyan tud egy mózesben hason fekve aludni egy 3 éves...

HOgy a kérdésre is válaszolja, de, szerintem is ciki.

2014. szept. 29. 13:33
 13/18 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem beteges.
2014. szept. 29. 13:39
 14/18 anonim ***** válasza:
49%
Mózesben? Szerentem nemis az a baj, hogy ciki, hanem hogy balesetveszélyes. Az egy dolog, hogy abban alszik a gytek, de hogy ébren abban kocsikáznak szerintem durva és a gyereknek biztos nem kényelmes. Hogy lehet menet közben egy himbálózó mózesben ülni? Kicsit jobban utánnanéz valaminek, oldalrafordul és ki is esik..
2014. szept. 29. 13:47
 15/18 anonim ***** válasza:

Szerintem sem azon van itt a hangsúly, hogy ciki vagy sem... Én sem értem, hogy hogy fér el egy mózesben egy 3 éves kislány... Kisfiam fél évesen kinőtte a mózest, igaz, elég magas gyerkőcöm van, de akkor is...

Még ha csak aludni vinné ki őt a mózeses babakocsiban, azt megérteném, de abban ül a kislány és nem engedi ki... Ezt így nem szabadna...

2014. szept. 29. 14:22
 16/18 anonim ***** válasza:

Azt leszámítva, hogy semmi közöd hozzá, tök gáz.

Persze, kényelmesebb így az anyukának, de akkor is. Majd megszívják amúgy, mert a gyerek két lépést nem fog megtenni hiszti nélkül.

2014. szept. 29. 15:30
 17/18 anonim ***** válasza:

Egy 3 éves gyerek nem fér el egy Mózes babakocsiban. És nem is maradna meg benne.

Hason meg pláne nem tud feküdni.

Úgyhogy szerintem inkább az a ciki, hogy ilyen fake kérdést írsz ki.

2014. szept. 29. 23:47
 18/18 anonim ***** válasza:
Valószínűleg anyuka babaként kezeli a kisgyerekét,valami pszichés problémája van.Kérdezd meg tőle,miért csinálja,kérdezni nem bűn
2014. szept. 30. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!