Szerintetek a Mózes név gáz?
Figyelt kérdés
az osztálytársamat Mózesnek hívják, ti megölnétek magatokat ha így hívnának? (15 éves)2012. márc. 17. 21:46
1/9 anonim válasza:
Ha a vezetékneve az, akkor gáz!
2/9 anonim válasza:
ha tudtam volna hogy így fognak hívni inkább meg se születtem volna
3/9 anonim válasza:
Dehogy ölném! Még 3 év és szabadon megváltoztathatom amire akarom! Ha 15 évet kibírt, akkor már gyerekjáték! Amúgy annyira nem vészes. Egy Ronaldo vagy Rómeó jobban kiborítana.
5/9 anonim válasza:
igen kinyi'rnám magam ge*i. Szóval öld meg magad Mózes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!♥
6/9 anonim válasza:
nem olyan vészes, a Kunigunda gázabb szerintem, mondjuk nem tudom elképzelni milyen lehet egy Mózes. :D
7/9 Zsanzsorzs válasza:
Szerintem egy picit furcsa név de ne annyira ilyen Pl:Vajk Csenger és ezek fiu nevek és ha a krapeknak nagyon nem tetszik a név pár év múlva meg is változthatja a nevét :) de szerintem türhető név :)
8/9 anonim válasza:
Oh, a vezetékneve mi? Én is ismerek egy 15 éves mózest. Vagy a sulit elmondod?
9/9 anonim válasza:
Mármint amibe jár. H ugyan arra gondolunk-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!