Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 évesen már ciki a kismotor?

3 évesen már ciki a kismotor?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 6. 14:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Dehogy! Ismerek egy kisfiut ő majdnem 4 éves és még motorozik! Eszembe nem jutna , hogy le cikizzem!
2014. ápr. 6. 14:21
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha a felnőttek villogni akarnak egymás előtt a fantasztikusan kétkerekűző gyerekeikkel, akkor nekik bizony ciki. De az ilyeneket kerüljétek el nagy ívben, és hagyd a gyereked motorozni, ha szeret.

Persze ha ő szeretne biciklit, akkor beszéld meg vele, kaphat-e vagy esetleg miért nem kap még, de határolódj el az X-nek már van típusú érvektől.

2014. ápr. 6. 14:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy ciki, de már általában kicsi nekik. Fiam nem sokára lesz 3. Pár hete kezdett el motorozni, eddig nem érdekelte, de mióta a bölcsiben mindenki motorozik ő is, úgy hoyg előástuk a 2 éve itthon porosodó motorját. Nyomja ezerrel, de már kicsi neki. Most fogunk venni helyett futóbiciklit, az méretben jobb.
2014. ápr. 6. 14:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Motorból láttam nagyobbat már. Próbálj keresni neki olyant ami jó neki, egyébként miért lenne ciki? Ha a gyerek szeret motorozni akkor motorozzon.
2014. ápr. 6. 14:36
 5/10 anonim ***** válasza:
24%

Ciki, mert már kicsi neki, a lábai a nyakában vannak.

Futó biciklit, vagy pótkerekes bicajt szoktak venni a kis motor után.

2014. ápr. 6. 14:39
 6/10 anonim ***** válasza:
71%

Elég nagynövésű a fiam, 3 évesen a legnagyobb méretű motor is kicsi volt már neki. Vaciláltunk, hogy kapjon-e futóbringát, végül egy 14-es rendes bicajt kapott, tavaly pótkerékkel nyomult rajta, idén már két keréken repeszt. Jövő tavasszal kap nagyobbat (valszeg a 16-ost kihagyjuk és egyből 20-ast).

A lányom átlagos magasságú volt mindig is, neki jó lett volna még 3 évesen a legnagyobb kismotor, de őt akkor már nem nem érdekelte, ezért inkább ő is bicajt kapott. De ha szeretett volna motorozni, megengedtem volna neki, na persze nem állandó jelleggel, mert én személ szerint utáltam a motorozást, mert túl zajos.

2014. ápr. 6. 14:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Ikerfiaim még nagyon szeretnek motorozni. Nagyon szépen hajtanak a pótkerekes biciklikkel is, de ha kimegyünk az udvarra, akkor automatikusan a motorokat viszik magukkal, amik ott parkolnak a bicók mellett.

Nálunk a bébitaxik is addig voltak elöl, ameddig szerettek velük menni.

Miért lenne ciki? A gyerek számára a legfejlesztőbb dolog a szabad játék, amit ők választanak és szeretnek.

2014. ápr. 6. 14:55
 8/10 anonim ***** válasza:
6-os válaszoló vagyok. Árulják már el a kedves lepontozók, mi nem tetszett nekik a válaszomban? A feltett kérdésre reagáltam, elmondtam, hogy használta a fiam a motort és amikor kicsi lett, bicót kapott. A lányom meg nem szerette, bár engedtem volna használni, ergo számomra nem ciki a dolog (bár nem szerettem, ezt is le mertem írni, igen, vállalom, hogy túl zajosnak tartom, betonon borzalmas hangja van, konkrétan semmit nem hall a gyerek amikor száguld vele). A kérdésre válaszoltam, miért is nem hasznos? Komolyan nem értem... vegye már a fáradtságot az illetékes és kéznyomogatás helyett írjon pár sort nekem....
2014. ápr. 6. 21:40
 9/10 anonim ***** válasza:

Miért lenne ciki. A mozgás a lényeg. Lányom magas növésű, de félős, bizonytalan. Ő még majdnem 5 évesen is motorozott a legnagyobb motoron, most rollerezik, meg pótkerekes 16-os biciklivel megy.

6 éves de nem tud kétkeréken menni. Ha ciki, ha nem én nem erőltetem. Majd megtanul ha akar.

Olyan dolog, hogy ciki szerintem nincs. Főleg, ha a gyerek élvezi.

2014. ápr. 7. 13:05
 10/10 klopusz ***** válasza:

Kisebb lányom és a fiam kétévesen már biciklivel közlekedett (pótkerékkel persze). A nővérük még ötévesen is vidáman pattant a kismotorra, bár úgy nézett ki, mint majom a köszörűkövön :-) Akkor volt ötéves, amikor a húga kettő, így tulajdonképpen a húga miatt kezdett biciklizni, nehogy már kevesebbet tudjon, mint a kicsi :-)

Mondjuk tavaly nyáron is megpróbált motorozni, de ez 15 évesen már nem valami felemelő látvány és érzés, de röhögni jó volt.

2014. ápr. 8. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!