Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Sokszor úgy érzem már nem...

Sokszor úgy érzem már nem bírom itthon a gyerekkel?!

Figyelt kérdés
Egyre többször érzem úgy, hogy legszívesebben elmennék világgá és itt hagynám ezt a ramazurit. 20 hónapos a kisfiam és nem nagyon bírok vele. Elviselhetetlenül izgága túlontúl túlcsordult energiával. Két percig nem lehet lekötni semmivel a figyelmét hiába próbálkozok bármilyen játékkal. Egyedül meg végképp nincs el, állandóan lóg rajtam nem tudok még wc-re sem egyedül elmenni. Hiába a kiabálás a büntetés folyamatosan ugrál és fut az ágyon, csapkodja a szekrényajtókat, dörömböl a sütőajtón ha nem vele foglalkozok egy pár percig. Fejlesztő játék, gyurma, rajzolás, mondókázás, éneklés teljesen mindegy mit próbálok csinálni vele rövid ideig köti csak le és utána már unatkozik is. A játszótéren is kb. 5 percenként hintát vagy más játékot vált és nem bírom már szusszal az utána futást sem. Kikészít azzal, hogy mindenen át esik-kel mert előre fut de hátra néz és marhára nem érdekli, hogy mit papolok neki. Őszintén szólva csoda, hogy még nem kellett egyszer sem a balesetire mennünk hiába vagyok folyamatosan vele. Reggeltől estig egyedül vagyok vele, segítségem nincs és sajnos már a türelmem is elfogyott így amikor valamiért hisztizik vagy tombol akkor már sokszor kiabálok vele. Nem tudom mit csináljak egyre több az olyan nap amikor már úgy érzem nem bírom tovább. Szeretném bölcsibe adni de nem lesz könnyű mert a régi munkahelyemre nem tudok visszamenni és újat nagyon nehéz így találni. Addig nem tudom mit fogok csinálni. Valaki tudna valami tippet adni, hogy lehet ezt épp ésszel átvészelni?
2014. szept. 28. 16:58
1 2
 11/11 anonim válasza:
Nem mostani a kérdés, de az őrület határán vagyok én is. 1 gyerek 35vevesen álom volt, de éreztem, hogy elég. Férjem nem így gondolta lett egy kislány. Megorit!!! A 2 gyerek sok. Alig várom, hogy dolgozhassak. 39 leszek és az utóbbi 1 év szenvedés! Nem gondoltam volna, de inkább megyek dolgozni és a kicsi megy bölcsibe!
jún. 17. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!