Sokszor úgy érzem már nem bírom itthon a gyerekkel?!
Sajnos jó tippet nem tudok adni.
Én vagy iszok esténként, vagy telezabálom magam. Bár tudom, hogy ez nem oldja meg a problémát :(((
Én is a megőrülés határán vagyok, sokszor már úgy érzem bedilizek. Nekem 2 éves lesz a lányom hamarosan, teljesen egyedül nevelem, anyagi, lelki gondjaim is vannak, erre jön rá a dackorszak. Sokszor kívánom magamban, mennyivel jobb lenne, ha nem lenne, tudnék szabadon mozogni, munkát vállalni, senki nem lógna 24 órában a s*ggemben. De persze ha ezekről valakinek beszélek, rögtön én vagyok a szaranya :(((
Segíteni nem tudok, csak azért írtam, hogy lásd, nem vagy egyedül.
Én már alig várom a jövő őszt, hogy végre óvodás legyen. Az a pár óra maga lesz a megváltás, mert így teljesen leszívja az életenergiám és így egyáltalán nem öröm az anyaság, csak egy kényszerű nyűg amit muszáj minden egyes nap csinálnom, ha beledöglök is, mert nincs más választásom. Könnyebb lenne, ha lenne egy párom és anyagi gondjaim se lennének, akkor biztos vagyok benne, hogy nem gondolkodnék így és szeretnék anya lenni, de így csak teher az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!