Ti ezért mennyit adtatok volna? (kislány kardigán)
Figyelt kérdés
Ma vettem a lányomnak az őszi napokra,mert nem volt neki egy átmeneti "kis kabátja".
Vadonat új,üzletből vásároltam. Ti mennyit adtatok volna érte?Mennyi a nem sok?Mert az anyósom szerint drága volt és annyiért nem kellett volna megvennem. Amugy nincs anyagi problémánk,szóval nem sajnálja rá vagy valami.
Az első gyereknél még vettünk ilyesmit üzletben, most hogy már hárman vannak, nekünk túl drága.
2014. szept. 24. 23:18
12/18 anonim válasza:
Egy fillért sem adtam volna érte, mert nem lehet végig begombolni és ronda is.
2014. szept. 24. 23:49
13/18 anonim válasza:
Semmi gond vele, de én varrnék, ill. varratnék bele zipzárt.
2014. szept. 25. 09:05
14/18 anonim válasza:
Sztem igaza volt anyósodnak. Meg se vettem volna. Kis semmilyen kötött pulóver, nem különösebben szép a mintája, pár gomb fogja elöl csak össze, szóval egyáltalán nem praktikus. Magamnak sem vennék ilyet, szóval, ha 1000 ft lett volna, akkor is ott hagyom. Na de hát mki más szempontokat vesz figyelembe a vásárláskor. De amúgy írod, h nem tétel, így legfeljebb veszel neki legközelebb egy normálisat is.
2014. szept. 25. 09:05
15/18 anonim válasza:
Én is 5000-et tippeltem volna, én nem vettem volna meg. Nincsenek anyagi gondjaink, de én mindig is sajnáltam ilyen falat ruhákért ilyen sok pénzt. Én szeretek használtan vásárolni a gyerekeimnek, persze csak olyat ami szép állapotú. Vaterán ilyesmit max 2500-3000-ért lehet venni postával együtt.
Én azért is sajnálok 5000-et egy gyerek ruhára mert pl kisfiam nagyon gyorsan nől és hamar kinövi a ruháit.
2014. szept. 25. 11:34
16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat!Szerencsére nem vagyunk egyformák.
Nekem nem került sokba és amugy sem veszek soha semmit használtan.Magunknak sem és a lányunknak sem.
2014. szept. 25. 13:14
17/18 anonim válasza:
ha neked tetszik és és telik rá böven akkor vegyed ,többi ne érdekeljen.
2014. szept. 26. 12:17
18/18 anonim válasza:
ahogy láttad, itt a legtöbb embernek a kinézetével volt baja :) szóval a pénz nem minden
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!