Mit gondoltok a kislányom súlyáról?
Szia!
Az én lányom is ilyesmi volt, kicsit magasabb, de súlya ilyen. Születéskor ő hosszabb is volt meg nehezebb is, de normális, nem hatalmas. Én kicsi vagyok és vékony szintén. A lányom most 12 éves, mindig a legnagyobbak között volt, és igen, megnyúlt a hízás után mindig. Most érik utol az osztálytársai, 165 cm körül van. Nem látok gondot az étkezésben, valószínűleg alkati kérdés. De ajánlom, hogy amint teheted, vidd sportolni rendszeresen.
Szia! Ha látnék képet róla, könnyebb lenne véleményt mondani, de most elővettem a kisfiam kiskönyvét, megnéztem az ő 2 éves kori méreteit: 11 kg és 88 cm volt akkor. Én nem gondolnám, hogy bármi gond van a kislányod súlyával, szólt miatta gyerekorvos vagy védőnő?
Az étrend meg ennél jobb és egészségesebb nem is lehetne, azon nem kell változtatni. Bárcsak az én fiam étkezne fele ilyen jól! ő már nagy, 5 éves lesz, de sosem szerette a zöldséget, gyümölcsöt, tojás sem megy, korpovit keksz sem...
És igen, biztos hogy fog még nyúlni a kislányod, ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!