Ti ezért mennyit adtatok volna? (kislány kardigán)
Ma vettem a lányomnak az őszi napokra,mert nem volt neki egy átmeneti "kis kabátja".
Vadonat új,üzletből vásároltam. Ti mennyit adtatok volna érte?Mennyi a nem sok?Mert az anyósom szerint drága volt és annyiért nem kellett volna megvennem. Amugy nincs anyagi problémánk,szóval nem sajnálja rá vagy valami.
Most, ha már az ember vett valamit, akkor mi értelme van utólag ilyesmin rágódni? Gondolom, nem az ételtől vetted el az árát.
Aranyos kis kabát, szükség volt rá, megvetted kész. Új sor, nagy betű. :)
5000 Ft volt.Én nem tartottam soknak érte. Megtetszett,kellett is és anyagilag sem okoz gondot.
Szóval nem aggódom emiatt,csak kiváncsi voltam,hogy más is sokallja e az árát.
Jó éjt nektek!
Nincsenek anyagi gondjaink, de egy ilyen kicsi ruhadarabért 5000 Ft-ot még sosem adtam. Olyan gyorsan kinövik, hogy pénzkidobásnak tartom. 5000 Ft-ért a fiamnak angol turi pl vagy 10 ruhadarabot vettem, márkásakat, köztük vastag kötött pulcsit is. Mivel ezeket a ruhákat nagyon rövid ideig horják a gyerekek, nagyon szép állapotúak, általában.
Szóval szerintem is sok érte az 5000. De ha te nem sajnáltad, akkor ne foglalkozz senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!