Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti ezért mennyit adtatok...

Ti ezért mennyit adtatok volna? (kislány kardigán)

Figyelt kérdés

Ma vettem a lányomnak az őszi napokra,mert nem volt neki egy átmeneti "kis kabátja".

Vadonat új,üzletből vásároltam. Ti mennyit adtatok volna érte?Mennyi a nem sok?Mert az anyósom szerint drága volt és annyiért nem kellett volna megvennem. Amugy nincs anyagi problémánk,szóval nem sajnálja rá vagy valami.

[link]

[link]

2014. szept. 24. 21:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Látom C&A-s... akkor olyan 3000-4000 körül lehetett, ugye?! Annyiért picit sok, de nem kiemelkedően.
2014. szept. 24. 21:42
 2/18 anonim ***** válasza:
33%
Bélelt ? Szerintem 5000 körüli az ára.
2014. szept. 24. 21:45
 3/18 anonim ***** válasza:
0%
2-es vok. Egyèbként én nem vettem volna meg , mert nem tetszik. Főleg 5 ezerért! Akkor inkább a nextdirectről rendeltem volna valami szépet.
2014. szept. 24. 21:47
 4/18 anonim ***** válasza:
0%
max. 2ezret, de igazából annyit sem, ahhoz túl snassz nekem
2014. szept. 24. 21:53
 5/18 anonim ***** válasza:
74%

Most, ha már az ember vett valamit, akkor mi értelme van utólag ilyesmin rágódni? Gondolom, nem az ételtől vetted el az árát.

Aranyos kis kabát, szükség volt rá, megvetted kész. Új sor, nagy betű. :)

2014. szept. 24. 21:54
 6/18 anonim ***** válasza:
61%
Ha neked tetszik, szükség is volt ra, es telt is ra, akkor szerintem nincs ilyen hogy túl drága. En igy vagyok vele, ha valamibe tényleg beleszeretek es szükség is van ra, akkor nem nézem az arat. Persze ésszerű kereteken belül.
2014. szept. 24. 21:57
 7/18 anonim ***** válasza:
42%
szerintem 4e korul volt. ne filozz ezen, szukseg volt ra, neked tetszik, ennyi. lehetett volna kicsit olcsobban meg sokkal sokkal dragabban is. ujonnan minden parezer, akinek kisgyereke van, az tudja, akinek nincs, az meg racsodalkozik :-)
2014. szept. 24. 22:06
 8/18 A kérdező kommentje:

5000 Ft volt.Én nem tartottam soknak érte. Megtetszett,kellett is és anyagilag sem okoz gondot.

Szóval nem aggódom emiatt,csak kiváncsi voltam,hogy más is sokallja e az árát.

Jó éjt nektek!

2014. szept. 24. 22:10
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
1500 vagy 2000
2014. szept. 24. 22:11
 10/18 anonim ***** válasza:

Nincsenek anyagi gondjaink, de egy ilyen kicsi ruhadarabért 5000 Ft-ot még sosem adtam. Olyan gyorsan kinövik, hogy pénzkidobásnak tartom. 5000 Ft-ért a fiamnak angol turi pl vagy 10 ruhadarabot vettem, márkásakat, köztük vastag kötött pulcsit is. Mivel ezeket a ruhákat nagyon rövid ideig horják a gyerekek, nagyon szép állapotúak, általában.

Szóval szerintem is sok érte az 5000. De ha te nem sajnáltad, akkor ne foglalkozz senkivel.

2014. szept. 24. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!