Az apja külföldön dolgozik, 6 hónapra ment ki, ebből másfél telt le. Majdnem minden este beszélnek skypeon. Van, hogy 5 percet, van, hogy fél órát, ez teljesen változó. Átlag heti 5x. Megkaptam az egyik rokontól, hogy ezzel teljesen elrontok mindent, mert hogy akkor sem beszélnek minden nap, ha itthon van (amúgy külön élünk). És hogy ez a gyereknek nem jó, heti 1x elég lenne beszélni.
Mik a tapasztalataitok? Valaki volt hasonló helyzetben?
2014. szept. 23. 13:13
1/10 anonim válasza:
Miert ne beszelhetne vele mindennap? Miert kene korlatozni, ha nekik erre van igenyuk? Szerintem teljesen jo igy! Orulj, h tartjak a kapcsolatot, sok apa nem tenne meg.
2014. szept. 23. 13:15
2/10 anonim válasza:
a """nagyon okos""" rokonok inkább ne szóljanak bele.. annyit beszéljenek, amennyit ŐK akarnak, és ne annyit, amennyit a rokonság "elvár", vagy jónak tart.. és ha azt mondanák, hogy minimum 1 órát "kell" beszélnie az apjával? Az a gyerek úgyis annyit fog beszélni amennyit Ő akar. :-)
2014. szept. 23. 13:18
3/10 csabika1971 válasza:
Gondolom az a rokon szellemi fogyatékos. Mert szerintem ilyent mondani, azt súrolja.
4/10 anonim válasza:
Annyit beszéljen vele, amennyi igénye van rá.
Azzal biztosan nem teszel rosszat.
Csak ne tiltsd és ne erőltesd.
5/10 anonim válasza:
Most már azt is mások mondják meg, kivel-hányszor beszélj egy héten?
2014. szept. 23. 13:33
6/10 anonim válasza:
Intelligens a hozzáállásod. Ne hallgass másra. Nem tudom miért baj az, ha egy gyerek tartja a kapcsolatot az apjával akkor is, ha a szülők között nem működik a dolog. A gyereknek mindkét szülőjére szüksége van.
2014. szept. 23. 15:07
7/10 anonim válasza:
Lehet, hogy ha itthon van az apuka akkor sem beszélnek minden nap, de milyen jó hogy most legalább minden nap beszélnek, ha csak 5 percet is.
Azért mert ti nem vagytok együtt szerintem örülni kellene hogy ennyire igénylik egymást.
Mi együtt vagyunk a férjemmel, ha külön lennénk akkor is igyekeznék, hogy minél jobb legyen a kapcsolatuk a kisfiammal.
Teljesen jól csináljátok! Majd ha a kislányod azt mondja, hogy ma nem beszélek apával, az sem lesz baj. Hagyni kell őket!
2014. szept. 23. 15:35
8/10 anonim válasza:
Annyit beszélj vele amennyit szeretnél,miért is lenne rossz a gyereknek? A rokonok tudnak zöldségeket beszélni.
2014. szept. 23. 20:26
9/10 anonim válasza:
Szegény szellemi fogyatékos nem lehetne egy ilyen vitából kihagyni?! Örülj neki kedves válaszoló, hogy egészségesek a gyerekeid, hogy van képed ezzel gúnyolódni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!