Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elmondaná valaki, hogy mi...

Elmondaná valaki, hogy mi rosszat tettem?

Figyelt kérdés

Férfiként írok nektek. Kérlek benneteket, próbáljatok segíteni nekem.

Párommal lassan 4 éve vagyunk együtt, 8 hónapja költöztünk össze. Neki van egy 5 éves fia. A volt férje elhagyta őket. Nagyon jól kijövök a kis fickóval, sajátomként szeretem, és ő is apjaként tekint rám (legalábbis én így érzem).

A problémám a következő. Az én kedvesem vasárnap este elment egy kicsit kikapcsolódni a barátnőivel. Gondoltam meglepem őt, készítettem vacsorát, elmosogattam magam után. Mivel este kilenc órakor még sehol sem volt, segítettem megfürdeni Tominak, majd mese, és már aludt is. Párom 11 órakor ért haza. Gyertyafényes vacsi várta. De amikor meglátta, hogy a fürdővíz ott maradt a kádban, megkérdezte mi történt. Elmondtam neki, hogy örömet akartam okozni, és többek között a kissrácnak is segítettem hajat mosni, törölközni. Erre elkezdett velem ordibálni, minden mocskos dolgot a fejemhez vágott, aztán elzavart. Azóta az este óta még a telefont sem veszi fel nekem. Elhordott mindenféle szemétnek, egyfolytában azt ordítozta, hogy merészeltem a fiához hozzáérni. Nem szabadott volna megfürdetnem. Én ezt nem értem. Semmi rosszat nem csináltam, csak meglepetést akartam.

Tényleg akkora bűnt követtem el??? Semmit nem csináltam, csak segítettem lemosni a hajáról a sampont, meg kivettem a kádból, rendesen megtörölgettem a haját.

Valaki mondjon valami okosat könyörgöm!

2014. jún. 11. 16:33
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

ha 8 hónapja Veled és több éves járás után, akkor szerintem nem a fürdetés volt a gond

nem lehet hogy valaki más lépett az életébe? és csak indok volt a fürdetés arra, hogy elzavarjon?

2014. jún. 11. 16:38
 2/24 anonim ***** válasza:
83%
A nő beteg. Hagyd a francba! Kár minden energia. A kissrácot sajnálom.
2014. jún. 11. 16:39
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen nagy bűn volt!!!!😃😃😂😂 Viccet félretéve nem tettél semmi rosszat szóval ülj le a barátnőddel beszélgetni vagy lépj le örökre!!Nagyon hálátlan lehet!!!!én örültem volna az biztos!!32hkm
2014. jún. 11. 16:40
 4/24 A kérdező kommentje:
A húgommal beszéltem először. Ő is azt mondta, amit Ti. Hagyjam a fenébe, mert ez csak egy nevetséges kifogás. Ha szeretne, akkor örült volna a meglepetésnek. Szerinte is valószínűbb, hogy más pasi van a dolog mögött. Én viszont szeretem őket, és nem akarok beletörődni abba, hogy ennyi volt. Ha kapnék egy értelmes választ, elfogadnám. De így nem könnyű.
2014. jún. 11. 16:42
 5/24 yuda ***** válasza:
100%

Úgy értelmezem, arra gondolt, hogy megrontottad a fiát. Érted igaz?

Ha a lelkiismereted tiszta, ő viszont csak hajtja a magáét, szerintem ne foglalkozz vele és felejtsd el.

Megmondom miért.

Ha ez most egyszer előfordult, két dolgot jelent.

- soha nem bízott meg benned igazából.

- pszichésen valami nem okés nála.

Neked jobb, ha találsz egy ép értelmű nőt, mert ha mégis vele maradsz nagy nehezen, ez feltehetőleg máskor is előjön nála.

2014. jún. 11. 16:43
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes nő lehet...
2014. jún. 11. 16:44
 7/24 A kérdező kommentje:

kedves 5-ös!

Értem persze, de elmondhatatlanul rosszul esik, hogy ilyet feltételez rólam. Soha okot nem adtam arra, hogy ilyet gondoljon. Szinte egy éves kora óta vele vagyok, én neveltem fel. Attól függetlenül hogy csak 8 hónapja éltünk együtt, mindig nálam volt. Soha nem jött elő ez a téma. Nem értem miért pont most, és ez bántott. De ezek szerint más sem gondolja úgy, hogy én bármi rosszat is tettem...

2014. jún. 11. 16:47
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Az is lehet, hogy a barátnődet molesztálták gyerekkorában, és ezért retteg attól, hogy a fiát is ilyen éri.

Szerintem ezt meg kéne beszélnetek mindenképpen!

2014. jún. 11. 16:48
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Beszélgess vele, pontosan mitől is félti ennyire a kisfiát. És miért? Talán neki volt valami gyerekkori rossz élménye tolakodóan viselkedő bácsikkal kapcsolatban?

Ez esetben forduljon pszichológushoz, mert így nem lehet normálisan élni. Ha folyton kényszeresen lesi, nem nyúlsz-e "úgy" valamelyik gyerekhez, nem viselkedik-e furcsán az ötéves, nem mond, rajzol, álmodik valami gyanúsat... és persze ha nagyon keresi a tüneteket, meg is fogja látni, mert ezek a dolgok sokszor csak sejthetők, nem fekete-fehérek, illetve a gyerek még produkálni is képes a megfelelő jeleket, ha az anya tényleg erre vár. Nem akarattal persze, hanem mert szoros érzelmi kötésben vannak.

Mégis mit gondolt, lefekteted a kisfiút izzadtan, koszosan??? Vagy olvasott volna újságot az ötéves, ha az anyja éjjel 11-ig kikapcsolódik? Az utóbbival szerintem semmi baj, de mégis mit gondolt, hogy áthívod a szomszédasszonyt megfürdetni a gyerekét? Akkor én is ordítoztam volna a férjemmel. Na jó, azt nem, de elgondolkodtam volna, jó ötlet volt-e gyereket szülni neki.

Kár, hogy hagytad magad elzavarni. Ott van a közös gyereketek is, nem?

Menj vissza, és vedd rá, hogy kezeltesse magát, különben a kapcsolatotok gyászos véget ér, és még két gyereknek apa nélkül kell felnőnie.

2014. jún. 11. 16:48
 10/24 A kérdező kommentje:
Nem, közös gyermekünk nincs. A röhej, hogy amint már írtam, sokszor voltunk kettesben a kiskrapekkel a négy év alatt. Soha nem jött elő nála ez a hülyeség. Igaz még nem fürdettem soha, csak most először, de úgy gondolom, hogy ez ennyi év után nem bűn. Ha csak pár hete ismernénk egymást, jogosnak találnám a kiakadását, de így?
2014. jún. 11. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!