Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elmondaná valaki, hogy mi...

Elmondaná valaki, hogy mi rosszat tettem?

Figyelt kérdés

Férfiként írok nektek. Kérlek benneteket, próbáljatok segíteni nekem.

Párommal lassan 4 éve vagyunk együtt, 8 hónapja költöztünk össze. Neki van egy 5 éves fia. A volt férje elhagyta őket. Nagyon jól kijövök a kis fickóval, sajátomként szeretem, és ő is apjaként tekint rám (legalábbis én így érzem).

A problémám a következő. Az én kedvesem vasárnap este elment egy kicsit kikapcsolódni a barátnőivel. Gondoltam meglepem őt, készítettem vacsorát, elmosogattam magam után. Mivel este kilenc órakor még sehol sem volt, segítettem megfürdeni Tominak, majd mese, és már aludt is. Párom 11 órakor ért haza. Gyertyafényes vacsi várta. De amikor meglátta, hogy a fürdővíz ott maradt a kádban, megkérdezte mi történt. Elmondtam neki, hogy örömet akartam okozni, és többek között a kissrácnak is segítettem hajat mosni, törölközni. Erre elkezdett velem ordibálni, minden mocskos dolgot a fejemhez vágott, aztán elzavart. Azóta az este óta még a telefont sem veszi fel nekem. Elhordott mindenféle szemétnek, egyfolytában azt ordítozta, hogy merészeltem a fiához hozzáérni. Nem szabadott volna megfürdetnem. Én ezt nem értem. Semmi rosszat nem csináltam, csak meglepetést akartam.

Tényleg akkora bűnt követtem el??? Semmit nem csináltam, csak segítettem lemosni a hajáról a sampont, meg kivettem a kádból, rendesen megtörölgettem a haját.

Valaki mondjon valami okosat könyörgöm!

2014. jún. 11. 16:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Ó, nekünk egy jóképességű ismerős azon akadt ki, hogy a férjem fürdeti néha az egy hónapos lányunkat és ilyenkor a punciját látja/megmossa/megtörli.

1. Saját lánya.

2. Könyörgöm, egy csecsemőről beszélünk...

Nem tudok másra gondolni, minthogy ennek az ismerősnek támadnak beteg gondolatai egy meztelen csecsemővel kapcsolatban és azt vetíti ki.

2014. jún. 11. 17:13
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan valami/valaki más van a háttérben. Tökre nem logikus, hogy ha ezt nézi ki belőled akkor:

-miért van még mindig veled

-hogy mert egyedül hagyni a gyerekével

2014. jún. 11. 17:35
 13/24 anonim ***** válasza:
Csatlalozom az előttem szólóhoz. Miért pont a fürdetésen akadt ki, ha egyébként meg rád merte bízni amíg ő barátnőzik. Én a helyedben lecsekkolnám, hogy biztos barátnőzött-e? Nagyon gyanús ez a kiakadás.
2014. jún. 11. 18:11
 14/24 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem be volt rúgva. Kérd számon.
2014. jún. 11. 19:31
 15/24 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem senki nem akad ki ennyire, ha nincs elozmenye a dolognak. Miert akadt volna ki, raadasul alaptalanul. Nekem ez a tortenet furcsa, nem tiszta, mert elozmeny nelkul igy senki nem borul ki. Ezt te tudhatod csak, miert gyanusit teged. Biztos, hogy kellett lennie elozmenynek.

Raadasul, ezek szerint, nem szeretne veled lenni. Az okokat te jobban tudod.

2014. jún. 11. 19:39
 16/24 A kérdező kommentje:

15-ös

Én úgy érzem, semmi előzménye nem volt a dolognak. A tenyeremen hordoztam őket. Bérelek egy kertes házat, hogy a nevelt fiamnak minden vágya teljesüljön. Medence, hinta stb. Közben fizetem a kis garzonjukat, mert neki biztonságot jelent az, hogy az megmaradt, és ha baj van, tud hova menni. A megismerkedésünk óta elmegy szinte minden hétvégén a barátnőivel, mert elmondása szerint depressziós attól, hogy a gyerekkel egész napra be van zárva. Azért írtam, hogy többször is hagyta már kettesben velem, csak mielőtt elment, megfürdette. Egyre inkább azt gondolom, hogy egy másik pasi van a dologban. Ez meg csak ürügy volt, hogy leléphessen...

2014. jún. 11. 20:25
 17/24 anonim ***** válasza:
Nem-e lehet hogy az ö gyerekkorában történt valami??? Mert ilyen reakcio nem normális!!!! Mi az hogy a fürdövizet látva! Nála váltott ki a fürdöviz és a gyermek férfi kombinácio rövidzárlatot, de miért???? Vagy öt érte valami, vagy olyan egy szinésznö, hogy ilyen formában probál lerázni. Mint az 5-irta, egyik se jo!!!!!!!
2014. jún. 11. 21:18
 18/24 anonim ***** válasza:
Ja és ha téged gyanusitana valamivel, elözmények stb, akkor nem bizta volna rád estig a gyereket, legalábbis, én mint anya biztos nem is maradnék senkivel egy percig sem akiröl valamiféle félreérthetö elözmény kiderül......
2014. jún. 11. 21:21
 19/24 anonim ***** válasza:
Az összes felsorolt verzió lehetséges. Szerintem is van rá esély, hogy volt előzménye, de ne vedd magadra, nem arra gondolok, hogy Te csináltál volna valamit (akkor nyilván nem most akadt volna ki). Inkább arra, hogy valaki más ért úgy a fiához korábban, ahogy nem kellett volna, vagy éppen a barátnődhöz gyerekkorában. De nagyobb esélyt látok arra, hogy valami más van a háttérben, vagy valaki más.
2014. jún. 12. 16:27
 20/24 zabmester ***** válasza:

Te jó ég, azért ez nem normális dolog. Nagyon szomorú, hogy sokan már attól a plafonon vannak, ha egy férfi akár a kisujjával hozzáér egy gyerekhez.

Elmondanám, hogy nálunk is hasonló a felállás, öt éves volt a fiam, amikor a párommal összeköltöztünk, és nagyon sokszor fürdette, vagyis inkább csak segített neki, mert már a legtöbb dolgot egyedül csinálta, de azért kellett hozzá felügyelet, hogy tényleg rendesen megmosakodjon. A párom tanította meg rendesen fütyköst mosni, mert hát lássuk be, nekem nincs olyanom, a pasik nyilván jobban tudják, hogyan kell azt jól megmosni, de soha meg sem fordult a fejemben, hogy szexuális tartalma lenne annak, hogy segít a gyereknek mosakodni. Ha egyszer úgy neveli, mintha a sajátja lenne, akkor ez teljesen természetes dolog, egyikük sem volt ettől zavarban.

Nem tudom, hogy nálatok mi lehetett a gond, de ez szerintem nem normális reakció, főleg nem egy négyéves kapcsolatban, amikor már azért csak kialakult valamiféle bizalom, ismerhet már annyira, hogy tudja, nem vagy valami perverz pedofil.

Mondjuk négy évet így lezárni... hát nem tudom, azért az már pláne gáz, hogy még csak lehetőség sincs rá, hogy megbeszéljétek, mi történt.

2014. jún. 12. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!