Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elmondaná valaki, hogy mi...

Elmondaná valaki, hogy mi rosszat tettem?

Figyelt kérdés

Férfiként írok nektek. Kérlek benneteket, próbáljatok segíteni nekem.

Párommal lassan 4 éve vagyunk együtt, 8 hónapja költöztünk össze. Neki van egy 5 éves fia. A volt férje elhagyta őket. Nagyon jól kijövök a kis fickóval, sajátomként szeretem, és ő is apjaként tekint rám (legalábbis én így érzem).

A problémám a következő. Az én kedvesem vasárnap este elment egy kicsit kikapcsolódni a barátnőivel. Gondoltam meglepem őt, készítettem vacsorát, elmosogattam magam után. Mivel este kilenc órakor még sehol sem volt, segítettem megfürdeni Tominak, majd mese, és már aludt is. Párom 11 órakor ért haza. Gyertyafényes vacsi várta. De amikor meglátta, hogy a fürdővíz ott maradt a kádban, megkérdezte mi történt. Elmondtam neki, hogy örömet akartam okozni, és többek között a kissrácnak is segítettem hajat mosni, törölközni. Erre elkezdett velem ordibálni, minden mocskos dolgot a fejemhez vágott, aztán elzavart. Azóta az este óta még a telefont sem veszi fel nekem. Elhordott mindenféle szemétnek, egyfolytában azt ordítozta, hogy merészeltem a fiához hozzáérni. Nem szabadott volna megfürdetnem. Én ezt nem értem. Semmi rosszat nem csináltam, csak meglepetést akartam.

Tényleg akkora bűnt követtem el??? Semmit nem csináltam, csak segítettem lemosni a hajáról a sampont, meg kivettem a kádból, rendesen megtörölgettem a haját.

Valaki mondjon valami okosat könyörgöm!

2014. jún. 11. 16:33
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Pff,halatlan. Szerintem van valakije,es ez egy mondvacsinalt indok volt, hogy elzavarhasson. Semmi rossz vagy helytelen nem volt ebben a reszedrol. Barcsak engem varna igy valaki... :(
2014. jún. 12. 22:28
 22/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a kedves, megértő, biztató szavakat. A telefont azóta sem vette fel, de a barátnője megkeresett, és elmondta, hogy már hónapok óta viszonya van valakivel, és abba a házba is voltak együtt, amit én béreltem magunknak, ami a közös otthonunk volt. Ennyit erről...
2014. jún. 13. 10:22
 23/24 zabmester ***** válasza:
Hú, ez gáz. Mármint az, hogy nem volt képes eléd állni, és kerek perec megmondani, hogy már nem akar veled lenni, az meg pláne, hogy ilyen "indokkal" veszett veled össze és lépett le. Tudom, hogy könnyű mondani, de az ilyet ne sajnáld, hogy kilép az életedből.
2014. jún. 13. 14:16
 24/24 anonim ***** válasza:
Első vagyok újra...sajnálom, hogy igazam lett:( fel a fejjel...ennél csak jobbat találhatsz
2014. jún. 13. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!