Akadt egy problémám 9 éves kislányommal! Kamasznak gondolja magát! Hogyan téríthetném észre? Kifejtem:
Nekem is voltak hasonló gondjaim a lányommal, de hamar leküzdöttük ezeket az akadályokat. Nagyon sok időt töltöttem vele. Sokat sétáltunk, beszélgettünk, . Még a mai napig is megmaradt ez a programunk, és hát elmondhatom, hogy nagyon nagyon jó kapcsolat alakult ki közöttünk. Én vagyok a legjobb barátnője, nekem mondd el minden titkát, igaz ő is a legjobb barátnőm...nem egy idegennek tárulkozunk ki.
17 éves lány anyukája
Nem vagyok szülő, de leírnám, mennyire frászt kaptunk, amikor a 8 éves öcsém hazahozta a "barátnőjét". Aztán láttuk, hogy milyen aranyosak a kis szerelmesek, és még randizni is elvittem őket az uszodába, öcsi hazakísérte a lányt, ilyenek... Aztán elmúlt, de azóta is jó barátok.
Nekem is volt "fiúm" 10 éves koromban, én nem voltam szerelmes, csak jól esett, hogy valaki rajongott értem.
Nekem anyukám ennyi idősen egy szájfényt (átlátszót) és szempillaspirált engedélyezett, és otthon játszhattam néhány sminkszerével, szerintem jó ötlet volt, mert most, hogy már "gátlástalanul" sminkelhetek, nem festem magamat bohócnak, mint néhány lány, akinek nem mutatták meg, hogy kell. Megjegyzem, ha az anyuka is sminkeli magát, akkor a gyerek természetesen hasonlítani akar.
Meg az is lehet, hogy csúfolják a többiek, amiért ő nem csináljatja. Létre fogja hozni azt a profilt, ha nem otthon, akkor sutyiban egy könyvtárban, az anyuka háta mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!