Milyen vércsoportúak vagytok ti, és milyet örököltek a gyerekeitek?
Figyelt kérdés
Pluszkérdés: csípnek benneteket a szúnyogok?2014. szept. 20. 20:43
11/17 zabmester válasza:
Csak a sajátomat tudom, 0 Rh+, a gyerekét nem nézték a kórházban, amikor megszületett, és azóta sem volt rá szükség, hogy megállapítsák. Pedig mondjuk érdekelne.
Ja, és durván csípnek a szúnyogok sajnos :/ Engem valamiért imádnak.
Ja, a szüleim is mindketten 0-ás vércsoportúak, anyukám Rh+, apukám Rh-.
12/17 anonim válasza:
Én 0+, férjem B. Kislányom 0+. Lányommal minket imádnak a szúnyogok, férjemnek meg nem kell szúnyogriasztó, ha én is ott vagyok a helyiségben.
13/17 anonim válasza:
Én 0Rh- apa Arh pozitív
fiúnk: Arh Pozitív
14/17 anonim válasza:
0 Rh+ plusz a várcsoportom, imádnak a szunyogok :( férjem 0 Rh- öt annyira nem csipik, a fiunknak a vércsoportját nem tudjuk, nem nézték.
anyum B-s öt nem csipik a szunyogok annyira, mint engem :)
15/17 anonim válasza:
Én 0- vagyok, a lanyom 0+, mindkettőnket imádnak. Szúnyogok es mindketten allergiásak vagyunk rajuk.
16/17 anonim válasza:
A férjem és én is 0 Rh+, így mindhárom gyerekünk 0 Rh+ lett.
Mindenkit szeretnek a szúnyogok, sajnos!:(
17/17 anonim válasza:
Apa A+, én B+, a kislányunk AB+, engem nem nagyon csíptek a szúnyogok, a többieket nem tudom, mert szerencsére errefelé, ahol élünk, évek óta ha 3-al találkoztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!