Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen vércsoportúak vagytok...

Milyen vércsoportúak vagytok ti, és milyet örököltek a gyerekeitek?

Figyelt kérdés
Pluszkérdés: csípnek benneteket a szúnyogok?
2014. szept. 20. 20:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Anyukám B-s, apukám A-s (de 0-s hordozó), én B-s vagyok. Kritikán aluli módon szeretnek a szúnyogok és az egyéb csípős rovarok :D Férjem szintén B-s, de nem igazán csípik jobban a szúnyogok, mint egy átlag embert. Kíváncsi vagyok a gyerekünk majd milyet örököl :) Remélem az apja "szúnyogvonzó" képességét örökli :D
2014. szept. 20. 20:47
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Én A-s vagyok, nem szeretnek a szúnyogok, többiekét nem tudom, de egy szobában alszunk a babánkkal és őt agyon csípik szegényt, szerintem a gyerekeket jobban csípik, mert vékonyabb a bőrük.
2014. szept. 20. 20:55
 3/17 anonim válasza:
100%

Én B+ vagyok, utálnak a szúnyogok. Apuka A-, de őt se nagyon szeretik. A fiam vércsoportját már 1 éve nem hajlandó elárulni egyik doki sem, úgyhogy passzolom.

Szüleim is vegyesek, egyikük B-, másikuk A+, őket se nagyon hallottam még panaszkodni emiatt.

2014. szept. 20. 20:58
 4/17 A kérdező kommentje:
Azt is írjátok oda, légyszi, hogy Rh + vagy -!
2014. szept. 20. 21:06
 5/17 anonim ***** válasza:
Első vagyok, mindenki, akit leírtam pozitív :)
2014. szept. 20. 21:07
 6/17 anonim ***** válasza:
0- vagyok. Mind a 3 gyerekem A+, az apjuk vércsoportját örökölték. Engem is nagyon szeretnek a szúnyogok, de a gyerekeimet is, páromat kevésbé, pedig ő is A+.
2014. szept. 20. 21:07
 7/17 anonim ***** válasza:
én AB+, apuka B+ kisfiam B +. Kisfiamat és apukáját nagyon szeretik a szúnyogok, engem kevésbé, engem a bolha imád.
2014. szept. 20. 21:16
 8/17 anonim ***** válasza:
Apukám és én 0+ zabálnak minket. Anyu és a bátyám As őket nem. Fiam és az apja 0- őket is szeretik.
2014. szept. 20. 21:18
 9/17 anonim ***** válasza:
0 RH - vagyok a férjem 0 RH + , mindkét gyermekünk (első lány, második fiú) 0 RH + lett! Engem nagyon szeretnek a szúnyogok, de én annál kevésbé őket! Sajnos a család többi tagját is csípik rendesen!
2014. szept. 20. 21:21
 10/17 anonim ***** válasza:

B Rh - ,a lányom szintén B Rh -

A családban csak engem esznek a szúnyogok,se a lányom,se a párom,ha vannak bent a házban,én reggel tuti tele vagyok csípésekkel,de ők nem.

2014. szept. 20. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!