Erika39 kérdése:
A kúpot mennyire türik jól a gyerekeitek?
Figyelt kérdés
2014. szept. 16. 14:57
1/15 anonim válasza:
Kb. 6-8 hónapig teljesen jól viselte a lányom, aztán nem nagyon kérte és kinyomta. :)
Utána áttértünk a kanalas lázcsillapítókra. Persze szájon át. :D
2/15 anonim válasza:
Az enyém 3 éves és semmi kifogása a kúp ellen. Inkább csak éjszakára használom. Nekem sosem ébred fel, se betegség miatt, se a fogzás és soha semmi miatt, mindig végigaludta az éjszakát. Át tudom öltöztetni, hurcolhatom és egy hangja nincs. Így ha éjszaka érzem a lázát (meg is mérem) és az, akkor kúpot kap. Természetesen ezt se veszi észre :)
3/15 anonim válasza:
10 hónaposan még szó nélkül hagyta, 15 hónaposan le kellett fogni sajnos hogy bent tarthassam a kúpot. Nagy üvöltés és viaskodás volt de ha lázas, akkor az nem játék, ha tetszik neki ha nem el kell viselnie, én csak jót akarok neki.
4/15 anonim válasza:
2 év 3 hónapos a fiam, most is eltűri a kúpot. Mondjuk én csak Viburcolt adtam neki kúpként, de már nem kell, mert kijött az összes foga.
5/15 anonim válasza:
Nagy-nagyon régen kapott már, de totál leizzadt, szenvedett, sírt. Azóta is fél tőle, mint a szuritól.
6/15 anonim válasza:
1 éves kora előtt, a fogzási időszakban kapott Viburcolt. Kb. mindig ordított, de legalábbos nemtetszését fejezte ki. 2,5 évesen mikor szorulás miatt kapott 2-3-szor, na az rémálom volt. Ordítás, közelharc, 2 emberes meló. Azóta is retteg tőle. Ha nagyon rosszalkodik, ezzel fenyegetjük néha.
7/15 anonim válasza:
Sose szerette, mar fel evesen annyira szoritotta, hogy csak csellel tudtam felszurni, most meg 3evesen mar nem lehet becsapni, keptelenseg beadni. Baratnom 6eves lanyanak meg mindig azt adja gond nelkul
8/15 anonim válasza:
A fiam 1,5 éves ő mosolyog egyet mikor kúpot kap, egyáltalán nem zavarja.
9/15 anonim válasza:
Én soha nem adtam és adnék kúpot a gyerekeimnek. Szerintem ez elég középkori módszer. Azért vannak a jóízű folyékony láz és fájdalom csillapítók. Egyetlen eset van amikor szükséges lehet: ha vissza hányja a gyerek ami a hasába kerül. És ezzel riogatni a gyereket ha nem birsz vele? Na ez nálam a legalja.... már elnézést.
10/15 anonim válasza:
Ki riogatja vele a gyereket? Gondolod, hogy más merő szadizmusból ad kúpot? Igen, és ha kihányja a lázcsillapítót??? Vagy ha mindent kihány? Hagyni kiszáradni az biztos nem szadizmus.
Soha ne mondd, hogy soha. Lehet, te is rohansz még kúpért a patikába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!