Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A kúpot mennyire türik jól a...

Erika39 kérdése:

A kúpot mennyire türik jól a gyerekeitek?

Figyelt kérdés
2014. szept. 16. 14:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
mért lenne középkori? az a primitivség, ha véleményt mondasz valamiről amit nem is ismersz
2014. szept. 22. 10:29
 12/15 anonim ***** válasza:
Na igen, szerintem a középkorban nemigen volt kúp, bele is haltak gyerekek és felnőttek ma már banálisnak számító betegségekbe, de kár is ezen vitatkozni. hisz tök jó másokat mindenfélének elmondani és megbántani őket mint anyákat. Miért is ne ítélkezzünk lendületből, hisz erre való az internet. Vagy nem...?
2014. szept. 22. 12:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Riogaton, igen, előfordult. És akkor mi van? Ne mondd már hogy kínodban te soha nem nyúltál nem túl etikus megoldáshoz? Mindjárt akasztom magam, mert tuti szaranya vagyok, az nem számít hogy amúgy imádjuk a gyereket, meg szerencsére ő is minket....Amúgy meg én pont csak utolsó utáni esetben adok kúpot...
2014. szept. 22. 23:06
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha betetted, fogd össze a popsiját, nehogy kinyomja. Amíg el nem olvad, pár percig.
2014. szept. 23. 13:27
 15/15 anonim válasza:

Saját tapasztalat.

Ku*v@ sz*r volt!

SZ@DIZÁS AZ EGEKBEN, MEG A KÚPBAN! Bár ne találták volna ki !

2014. szept. 23. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!