Mit tennétek az alábbi "nem tudom a cipőt levenni"? Esetben a dacos gyerekkel?
Figyelt kérdés
Azzal kezdeném, hogy már tudom, hogy "ne kiabáljak, ne üssek, ne reagáljak a hisztire, ne engedjek neki" oké, tudom mit ne, de akkor mit csináljak, ha folyton dacol, ellenkezik?!
Konkrét eset: le tudja venni a cipőt, de mivel mondom neki, hogy vegye le nem veszi, fetreng a földön és kiabál, hogy nem tudom és ezt már negyedórája, egyrészt nem szórakoztat a dolog, behozza a sarat és egyébként meg már félek, hogy megfázik a hideg csempén, de hiába beszélek a lelkére csak folytatja. Ha leveszem neki legközelebb is ez lesz, szóval mi a teendő? De ha azt mondom ne kapcsolja le a villanyt lekapcsolja, ha csinálni kell valamit nem csinálja. Már kész vagyok és nem tudom mit rontottam el, és hogy tegyem helyre!
2014. szept. 20. 20:00
11/11 anonim válasza:
Tuti azért pontoztak le,mert Ők nem nevelnek,mert az biztos a fejükben rosszat tesz a gyerek lelkének,micsoda dolog nevelni a gyereket hát nem?....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!