Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti próbáltatok diavetítőzni a...

Ti próbáltatok diavetítőzni a gyerekkel? Mennyi idős korban lehet elkezdeni és mennyi idősen érdekli még? Milyen filmeket, mesefilmeket?

Figyelt kérdés

2014. szept. 5. 12:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk unokatesókkal együtt 5 gyerek van, 2,5 és 5 év közöttiek, mind imádják a diavetítőzést.

Először érdemes rövidebbekkel próbálkozni (ARany Lacinak, Három nyúl stb.), aztán később jöhetnek a hosszabb klasszikusok: Brémai muzsikusok, Pirska és a farkas, stb.

2014. szept. 5. 12:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam vetíteni a gyerekeimnek, most 3,5 éves a fiam, mostanában kezdte érdekelni, régebben csak szét akarta szedni a diafilmeket. A lányom 8 éves, ő is szereti még ezt a fajta mozizást. :)
2014. szept. 5. 13:01
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

mi nem csak próbálunk, hanem minden héten min. egyszer az estimese vetítővel van :)

most 5 éves lesz, talán 2 éves kora körül vettem elő. imádja. úgy csináljuk, hogy levetítek egy rövid mesét, aztán fényjátékozunk, már helyes kis papír gyűjteményünk van, mindenféle arckifejezésű emberekkel és állatokkal, azokat fogpiszkálóra ragasztottuk. ezekkel játszunk, ehhez ő mesél most már egy kis mesét :)

aztán jön még egy rövid mese.

vagy egy hosszú mese, aztán fényjáték... :)

kedvence a vuk, iciri pici, boribon, és állatos mesék :)

én nem vettem újakat, gyerekkoromról maradt kb. 50 mese, csak azokat olvassuk. oviban bogyó és babócát vetítenek

2014. szept. 5. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!