Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen meséket, mesefilmeket,...

Milyen meséket, mesefilmeket, rajzfilmeket, könyveket szeret 2,5-3 év körüli gyermeketek?

Figyelt kérdés
Régiek és újak is érdekelnek.
2011. máj. 25. 13:30
 1/10 anonim ***** válasza:

szia,

kisfiam 2,5 éves. Bob mester, Roary, Pingu, Magyar népmesék, Elmo, Thomas. most ezek vannak terítéken!! ja és az RTL Klubon van hétvégente egy új sorozat, Lisa címen, odáig van érte :)

Ági

2011. máj. 25. 13:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Bob, a mester a kedvence. Volt Zéno korszaka is pár hónappal ezelőtt. Vannak Kisvakond meséink is, de azt csak könyvben szereti. Szívesen mézi a MiniMax-os Gyerekdalok és mondókák DVD-t is.

(Amúgy fiú és szeptemberben lesz éves.)

2011. máj. 25. 13:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igaz nekem 2 éves a kisfiam de neki mindegy milyen könyv csak legyenek benne képek.Nagyon szereti a könyveket,tegnap este a testvére könyvét hozta oda Milyen a testem cimmel,és ebböl kellet a képeket nézegetni. A mesefilmeknél már válogatos a Bob mestert imádja és a Némot.Valamint szereti még a Thomast és a Micky egeres rajzfilmeket.
2011. máj. 25. 13:43
 4/10 anonim ***** válasza:

Lassan 3 éves kisfiam kedvenc meséi: Dóra a felfedező, Diego, Mickey egér játszóháza, Barátaim: Tigris és Micimackó, régebbiek: Roary, Fifi virágoskertje, néha Elmo.

Mesekönyvet is kell neki olvasni, de az nagyon változó, hogy mit, rengeteg könyvünk van, ami eddig nagyon tetszett neki: A dzsungel könyve, Piroska és a Farkas, Mesél az erdő.

2011. máj. 25. 13:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Az én lányomat, abszolút nem köti le egyik mesefilm sem, igaz ezt nem is bánjuk. Mesekönyvekből több is van, igazából nem válogatós, bármit mesélhetek neki, a favorit, az Anna, Peti sorozat. Amúgy most 34 hónapos.
2011. máj. 25. 14:01
 6/10 anonim ***** válasza:

Kisfiam 2,5 éves. Gyerekdalok és mondókák DVD,

Kisvakond, Bogyó és Babóca, Anna Peti sorozat, Kipp Kopp, Mickey egér játszóháza, Hófehérke és a hét törpe, és imádja a Rossmannban kapható 200 Ft-os mini könyvecskéket (Trixi könyvek)

2011. máj. 25. 14:33
 7/10 anonim ***** válasza:
2,5 éves kislányom könyvekből mindegyiket szereti, rengeteget kell vele nézegetni, olvasni. Rajzfilmek közül a Kisvakond, Eperke, és legújabban a Shrek. Nem tudom miért szereti annyira, mert inkább nekünk való, de már ott tartunk, hogy mindennap megnézné, ha lehetne, meg idéz belőle (mondjuk mi meg jókat vidulunk rajta :).
2011. máj. 25. 15:10
 8/10 anonim ***** válasza:

2,5 éves a kisfiam.

Mesefilmek: Kisvakond, Thomas, Chuggington, Geroge a bajkeverő majom (Minimaxon megy)

Könyvek: Bogyó és Babóca, Böngésző

2011. máj. 25. 15:13
 9/10 anonim ***** válasza:

Az én fiam 2 éves Ezeket a meséket szereti: Fifi, Dóra, Eperke,Thomas, Elmo,Pumukli.

Mesekönyveket csak lapozgatni szereti, eddig még egy mesét sem hallgatott sosem végig,sőt a feléig sem ül meg egy helybe.

Zenéket viszont szereti.Ezekből a kedvencek: Halász Judit,Alma együttes,és miden nap megy a nóta tévé nálunk,imádja a mulatós zenéket,édes mikor rázza magát.:)

2011. máj. 25. 16:40
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi mindekinek!
2011. jún. 12. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!