7 és fél éves nevelt kislányom van. Sok mindent elszúrtam. Nagyon szeretem őt, de nincs tapasztalatom a gyereknevelés terén, nem tudom mit tegyek. A gyerek kórházban akar lenni, mert ott sokkal jobb volt, mint itthon. Erre hogy reagáljak? Mit lépjek?
Figyelt kérdés
Párom (a gyerek apja), rendőrséggel kerestette a kicsit régen, mikor még nem vele volt. Másfél évesen találtunk rá egy kórházban. Egy hete ott volt, anya sehol. Szomszédok vitték be. Diagnózis: kiszáradás, alultápláltság, nyugtató túladagolás. Onnantól apukája és mamája nevelte, s mivel apa állandóan dolgozott, mamára bízta a nevelést. Eredmény: 5 évesen, mikor először hozzám került, még pelenkázta a mama, mert ő ugyan fel nem kel, és nem mos minden nap. Semmit nem szabadott csinálnia, csak csendben tvzni. Én mindent megtettem, minden nap futottunk, játszira jártunk, gyurmáztunk és még millió más dolgot csináltunk. A gyerek szépen fejlődött. Iszonyatos sebességgel. Csakhogy, mi szétmentünk apával, és nem engedte velem a gyereket, így visszakerült a mamához. egy évet volt velem. Próbáltam tartani a kapcsolatot, így óhatatlan volt, hogy egy idő után kibéküljünk párommal. Ő sokat változott a külön élés egy éve alatt, már nem gyötör, és nem zár be, így harmonikus kapcsolatban élünk, újra összeköltöztünk, most augusztusban. Jött a gyerek, neki pedig a suli, megtudtuk, hogy baba lesz, de elvesztettem.2014. szept. 19. 22:07
11/13 anonim válasza:
Ez jo otlet, de szerintem nem derulne ki, h miert akar korhazba menni.
3as voltam
12/13 anonim válasza:
Én is szerettem kórházban lenni gyerekként.Biztosan hülyén hangzik amúgy ez...
Mindenki olyan kedves volt,figyeltek rám,voltak helyes ápolók,alig vártam a vizitet is.
De akkor még gyerek voltam,most felnőtt fejjel utálom a kórházakat.
13/13 anonim válasza:
A gyereket sok trauma érte. Nekem se volt angyal az anyám. Nem törődött velem. Nem szeretett. Egész napokat egyedül voltam. De sose adott nyugtatót, nem bántott. És enni is kaptam. Csak a szeretet hiányzott. Mikor összejöttem egy lánnyal, és ő átölelt. Nem tudtam ez mi. Furán éreztem magam. Az ő anyukája meg állandóan ölelgette, puszilgatta. Valami elromlott bennem. Nem tudok szeretni. Keresem a magányt. Te jó anya vagy. Szerencsés az a lány. Sok, sok szeretettel rendbe fog jönni. Törődés, szeretet, biztonságérzet. Ez kell most neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!