Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 eves gyerek viselkedese...

3 eves gyerek viselkedese teljesen megvaltozott a leheteo legrosszabb iranyba. Hogyan kezelhetnem?

Figyelt kérdés

Lassan 3 hete kulfoldre koltoztunk es azota naprol-napra rosszabbodott a helyzet. Eddig is voltak hisztik, de nem ennyire durvak. Folyamatosan ellenkezik, hozza sem kell szolni es magatol belekot az emberbe, pl.: fozes kozben mondja "nyomkodom a tuzet, elveszem a kest, lelokom a tanyert, kiboritom a vizet" es csinalja is vagy megprobalja megtenni. ha raszolok, akkor jonnek a kovetkezoek: "te buta vagy, TEGED NEM SZERETLEK", ha ker valamit es buntetesbol nem engedek neki, akkor dobalni probal, es ugy a foldre veti magat (hiszti roham, gondolom), hogy aki hallja azt hiheti, hogy a bort nyuzom le a gyerekrol, mert torka szakadtabol uvolt, csapkod, toporzekol!! es kozben uvolti, hogy "nem szeretlek". a testvereibe szinten belekot, meg ha nem is csinalnak semmit sem. odaig jutottunk, ha csak csunyan nezek mar, ordit, mint egy sakal. szandekosan rosszat csinal minden mozdulataval, amibol ugyebar egesz napos uvoltes lesz. teljesen kivagyok, nem tudom mi tortent vele, es hogyan kezeljem! tobbszor probaltam, vele beszelni miutan lenyugodott, de nem hajlando ra! probaltam lelkiismeretfurdalast kelteni bennem, sikertelen lett, probaltam a szobaba egyedul becsukni, hogy orditsa ki ott magat meg rosszabb lett! minden szava csupa ellenkezes es tiltakozas lett!

Van sejtesetek mitol lehet? az idegen hely, orszag? a kevesebb figyelem ennek kovetkezmenyekeppen? voltatok hasonlo helyzetben? mit tehetnek? tanacsolnatok valamit, amitol esetleg ujra a regi, aranyos, segitokesz, szereto kisfiamat vissza kaphatom?

Elore is koszonom!

2014. szept. 19. 15:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Kiszakítottátok a megszokott környezetéből. Azt felfogta már, hogy messzire költöztetek az OTTHONÁTÓL, idegenek veszik körül akiket nem ért. Azt sem tudja, hol van.
2014. szept. 19. 16:20
 2/2 anonim ***** válasza:

A szavak csak szavak, kicsi hozzá, hogy az érzéseit mondja el, de mégis a tudtodra adja:

Anya, hova lett minden amit ismertem? Semmit sem találok! FÉÉÉLEK! Egyszer eltűnsz majd te is?

Segíts, őrizz, szeress, védj!

2014. szept. 19. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!