Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagy dilemma előtt állok, mit...

Nagy dilemma előtt állok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A mai nap elvittem reggel a gyerkőcöt az oviba.Rá kb másfél órára hívtak az oviból,hogy azonnal menjek a gyerekért az oviba,mert ÓTVAROS.Elmentem a gyerekért,3 pötty volt az arcán,azt mondták előtte még hólyagos volt(nem tudom hogy tűnt el mire odaértem na mindegy).A bánás mód meg mintha kb ebolás lenne a gyerek a kaját is úgy vágták elé.Mivel délután volt csak orvos jött az egésznapos tépelődés úristen most mi van.A gyerek teljesen kész lett,hogy most megfertőzi a tesóját és élete első foci edzéséről is lemarad.Voltunk délután orvosnál semmi köze ehez a betegéshez,max érzékeny bőrű megfujta a szél a száját.Fel volt háborodva az orvos.Holnaptól mehetne oviba,de a gyerek kész van lelkileg nagyon megviselte a bánásmód is stb.így holnap úgy döntöttem nem megy.Szerintetek szóvá tegyem ezt az oviba,ezt a bánásmódot,meg hogy a gyerek összetrört?Vagy hagyjam annyiban?Attól tartok ha beszólok ez miatt,hogy 3 pöttyből nekem ne állítson fel diagnozist,meg nem ebolás a gyerek ne ugy bánjon vele,akkor utána meg rosszul bánnak az év folyamán vele.
2014. szept. 18. 20:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nezd kerdezo, ertheto, hogy felhaborodtal. De meg kellene erteni az ovonot is. Ha igy kikelt magabol, eselyes, hgoy volt szerencseje ehhez a betegseghez. Az o felelossege, hogy ne legyen jarvany a csoportjaban, ezert hivott. Nalunk pl rendszeresen kitiltottak a gyereket amikor bepirosodott a szeme, mondvan kotohartyagyulladasa van. Masnap vittem az orvosi igazolast, hogy nem kotohartya gyulladas, hidegallergia. Ket nap mulva megint kitiltotta ugyanezzel, megint vittem masnap az igazolast. Nem szakember, nem tudja eldonteni, hogy pontosan milyen betegseg, igy inkabb a sulyosabbra tippel a maga es a gyerekek vedelmeben. Nem kell harogoni, vidd a gyereket holnap, add at az igazolast es -negyszemkozt!-mondd meg neki, hgoy legkozelebb legyen kedves ne a gyerek elott mondani, hogy mire gondol, mert szerencsetlen 3/4/5 evesen nem erti mirol van szo.
2014. szept. 18. 20:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Na igen ez az,hogy nem szakember épp ezért ne állítson fel diagnózist és ne zengjen az egész ovoda attól,hogy a gyerek ótvaros,meg ne bánjanak már úgy vele,mint a kutyával vagy még azzal se bánnak igy.Hívhatott volna úgy is,hogy a gyereken van 3 pötty vigyem el nézessük meg.Meg hát tegnap védőnő volt náluk,az akkor látta volna.
2014. szept. 18. 20:27
 3/6 A kérdező kommentje:
És sajnos a gyerek érti,felmérte a súlyát meg ami atrocitás érte,ezért van ki teljesen.
2014. szept. 18. 20:28
 4/6 anonim ***** válasza:

DÉn is fel lennék háborodva a bánásmód miatt. Az első válaszoló egyetértek. Vinnem oviba, mondjuk ha már a gyereknek azt ígérted, hogy holnap nem, akkor csak holnapután. Félrehívnám az ovónénit és elmondanám neki szépen, hogy megértem, hogy ez a dolga és köszönöm, hogy aggódik a gyerekekért, de legyen szíves máskor diszkrétebb lenni, mert a gyerek olyan szinten megrémült, hogy nem akart oviba jönni.

Ha mástól is hallanék hasonlót, vagy a gyerekemmel újra előfordulna ilyen, akkor biztos mennék az óvodavezetőhöz és keresnék másik ovit. Nálunk pont az óvónők hangsúlyozták ki, hogy a gyerek előtt mennyire kell figyelni arra mit beszélünk!

2014. szept. 18. 20:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem igenis tedd szóvá, hogy legközelebb legalább ne kiabálja tele az ovit a hülyeségével, mond el neki hogy a gyerkőcödet ez most nagyon bántja. Megérted, hogy az óvónő felelőssége hogy figyeljen a gyerekekre és ha bármi gyanúsat lát akkor lépjen az ügyben de ennek van más módja is, nem kell ezért a gyerekkel csúnyán bánni.
2014. szept. 19. 10:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Maximálisan igazat adok neked!Én megértem,hogy ez az óvónő felelőssége de az előadásmóddal van némi probléma!Szegény gyerkőcöd!

Én megmondnám az óvónőnek,hogy máskor diszkrétebben közölje már ezeket a kirohanásait!!

Ha meg legközelebb is előfordul ilyen én is a vezetőhöz fordulnék!!

2014. szept. 19. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!