Milyen korú volt a gyermeketek amikor először adtátok nyaralni a nagyszülőkhöz? Ez csak nekem ilyen dilemma? 22 hónapos a kisfiam.
Az én fiam még 19 hónapos, de óvodás kora előtt nem tervezem, hogy az anyósnál nyaraljon egyedül.
Családdal már volt ott a nyáron, de egyedül nem hagynám ott nála.
én 7-8 éves koráig tuti nem fogom otthagyni egyedül anyóséknál, mert 300 km-re laknak tőlünk. az óvodák is azért nem szerveznek nyári "ottalvós" táborokat, mert a kicsik még nem érettek arra, hogy ennyi időt a szüleik nélkül töltsenek.
max 1-1 éjszakát tudnék elképzelni hébe-hóba
apának nincs igaza! minél nagyobb a gyerek, annál könyebben átlátja a szitut. 22 hósan, főleg ha nicnsenek gyakran együtt, nem adnám oda! én sztem kb. 3-4 évesen adnám, de ők ritkán találkoznak, 1-2 havonta 1-2 napra. messze lakunk egymástól sajnos. mostanában kezd ellenni vele, már emlékszik rá, eddig egy idegen volt neki, nem szerette.
20 hós a kislányom.
szia,
lehet megkövezni, de a mi 21 hónapos fiunk a hónap végén megy anyósomékkal Montenegróba egy hétre. de!! nálunk más a helyzet, 10 hónapos kora óta dolgozok és anyukám+ők vigyáznak rá felváltva, szóval ismerik, tudják, mik a szokásai, mit szeret, stb. tudom, mennyit jelentett nekik az, amikor elengedtük a férjemmel velük, hiszen imádják. rengeteget segitenek, számithatunk rájuk bármiben!! ezek mellett pedig elfogadták és betartják azokat a szabályokat amiket felállitottunk a kicsi nevelésében. tudom, hogy nagyon fogja élvezni, idén mi már voltunk nyaralni és az is nagyon bejött neki!!
Ági
Nekem is 22 hónapos a kisfiam. Eddig nem aludt nélkülünk sehol, de miután betölti a két évet el szeretnénk menni apával egy hétvégére (2 éjszaka). Azt olvastam, hogy két éves koruk után már fel tudják fogni a kicsik, hogy anyáék nem örökre mentek el és hogy visszajönnek értük. Állítólag két éves kor előtt ez még nem minden gyereknél működik, persze nem egyformák. Az pedig megint egy más kérdés, hogy el akarják-e engedni anyáékat egyedül :)).
Mondjuk mindjárt egy egész hétre még nem mennék, de rövidebb időre igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!