Miért nem szól az oviban és miért pisil be?
Figyelt kérdés
Kislányom 2 és fél éves volt augusztusban. hete jár oviba,reggel 8- fél 9 körül megyünk és 12-kor megyek érte az ebéd után.Az első napokban sírdogált,de ma reggel már magától bement a csoportszobába és integetett is,de pár napja előfordul,hogy becsurog a pisi.Tegnap előtt a délutáni alvásnál pisilt be,tegnap az ebédnél ment be picit és ma már úgy mentem,hogy át volt öltöztetve,mert a tánci közben bepisilt.Sokat iszik.A dadusnéninek eddig szólt,de 2-3 napja nem szól!Kezdjek aggódni,vagy ez csak olyan visszaesés és majd "kinövi"?Segítsetek kérlek!Hozzátenném,hogy nem fáj neki a pisi és nem büdös!2014. szept. 12. 12:50
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Valóban nagy rá az esély,hogy a "stressz" okozta ezt a kis visszaesést(megnézettük a pisijét és negatív volt)!Pedig imádja a Dadus nénit és fordítva is így van.Mára elkezdett folyni az orra,köhög,tüsszög,szóval lehetett ez is a háttérben!Hétfőn valószínű nem megy,pedig ma már mondta este,hogy szeretne menni oviban a kis pajtásokhoz és Dadus nénihez!Ez van... :( Ja és ma már itthon szólt,hogy kell pisilni!
2014. szept. 13. 18:57
12/12 A kérdező kommentje:
Ja és kb 2 hónapja szobatiszta nappal,de éjjelre és néha még délutáni alváshoz is kell a pelus!Oviba pedig sajnos azért kellett ilyen korán mennie,mert egyrészt vissza kell mennem dolgozni,másrészt már láttam rajta,hogy unja az itthoni dolgokat,pedig rengeteget játszottam vele,de már gyerekekre volt szüksége és változásra.Okos kislány.Elszámol húszig,folyamatos mondatokban beszél és pár szót angolul is tud!
2014. szept. 13. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!