Miért nem szól az oviban és miért pisil be?
Szerintem nem mer szólni.
A kislányom legjobb barátja kezdte az ovit 2 hete. A lányom 4 éves a kisfiu 3 éves, de mivel szomszédok vagyunk minden nap együtt játszanak.
A nagylányom már 1 éve oda jár, így ö lettmegbízva hogy segítsen a kisfiunak. A kisfiu nem mer szólni, ha pisilni kell. A lányomnak szól és ö szól az óvónénienek. Ezt mi találtuk ki, mert ö is bepisilt többször az elején. Ez müködik. Legyen lányodnak egy személy,egy dadus, egy óvónö, egy gyerek akinek szolhat ha kell. ìgy ha érzi, hogy kell, akkor öt keresi meg és szól.
5-s vagyok.
Szerintem nem mer neki szólni. Tudatositsd benne, hogy ki az akinek tud szolni bármikor. Menjetek be hétfön az oviba, és menjetekoda a dadushoz, ha pisilni kell akkor a katika néninek szoljál. Ekkor a legjobb ha katika néni nagy mosojjal tudatja, hogy jó helyen jár a gyereked, és bármikor segít neki.
Mióta szobatiszta?
Szerintem nincs semmilyen szervi baja, az en lanyom is sokszor pisil ha sokat iszik.
Inkább az lehet, hogy csak 2 es fel éves, mellesleg még oviba is került ennyi idősen, tehát még nem teljesen érett. Egy 1 evvel idősebb gyerek mar másként reagálna ilyenkor. De nem hiszem hogy nagy baj lenne, majd belejön, az ovikezdeskor mindig van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!