4 éves kisfiam nem pisil az oviban. Mit tudnék tenni?
Figyelt kérdés
Itthon sem nagyon szokott szólni, csak ha már nagyon kell és nem bírja tovább. Én szoktam erőltetni, és időközönként elviszem, csak ekkor pisil. Oviban viszont nem szól, és ha kiviszik őket, akkor sem pisil. Óvónéni szólt neki hogy pisilj, megpróbálta lehúzni a naciját is, de nem és nem. Mit tudnék tenni? Biztos hogy kell neki, nem is tudom hogy bírja ki 8-4-ig... :( Már beszéltem vele, mondtam neki hogy kéredzkedjen ki, de nem teszi...2013. ápr. 17. 08:23
1/4 anonim válasza:
Pontosan ugyan ez a problémánk nekünk is! Engem is nagyon érdekelne valami jó megoldás!
2/4 anonim válasza:
Békén kell hagyni, majd belerázódik az ovis létbe.
Valaki nem evéssel, valaki nem alvással, valaki nem pisiléssel tiltakozik az ovi ellen, valaki meg ordít reggel az anyjának.
Majd megszokja, megszereti és akkor fog pisilni. Addig is békén kell hagyni és az ovi jó oldaláról beszélgetni vele, nem a pisilésről.
3/4 anonim válasza:
Én kisfiam is ilyen volt,megkértem az óvónőt és a dadát ,hogy figyeljenek oda rá,hogy pisiljen ,pár hét alatt rendeződött.
4/4 anonim válasza:
Nálunk is ez a probléma a 3 éves fiammal. Már az óvónénik is szóltak, hogy aggódnak amiért nem pisil. Próbáltam játékosan beszélgetni vele, és kiderült, hogy azért nem hajlandó ott pisilni, mert itthon mindig ülve pisilt, ott pedig állva kell, és állandóan lepisili magát. Most gyakoroljuk itthon az állva pisilést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!