Az oviban mennyire lesz baj, ha a kisfiam csak ülve tud pisilni?
Figyelt kérdés
2012. nov. 16. 13:44
1/13 anonim válasza:
A kisfiam ugyan még csak bölcsis, de náluk a fiúkat is ülve pisiltetik. Úgy tudom, jobb is, mert jobban el tudják engedni így a záróizmaikat, és nem fog utána még a bugyiba menni.
2/13 anonim válasza:
Amikor oviba járt a fiam, minden fiú ülve pisilt (mint a lányok), ezt kérték ugyanis az óvónők. Most harmadikos a fiam, s most is ülve pisil. Neki így jó. Kérdezted már tőle, hogyan szereti?
3/13 anonim válasza:
Az én kisfiaim, ha odakint vagyunk és nagyon kell pisilni akkor állva szoktak,de idebent mindig csak ülve, az oviban is így szoktak, nem tudom miért lenne ez probléma.
4/13 A kérdező kommentje:
Én úgy vagyok vele, hogy pisiljen ülve, mert gyakran lepisili a lábát, de ha később állva szeretne, akkor hát legyen.
Az első válaszadó írja, hogy a záróizmokat jobban tudja elengedni. Miért, állva nem annyira tudja?
2012. nov. 16. 14:01
5/13 anonim válasza:
Igen. Nekem gyerekorvos mondta, mivel otthon állva pisiltettem a kisfiamat, és utána még vagy 3-szor visszamentünk wc-re, mert azt mondta, kell pisilni, és valóban pisilt is. Megkérdeztem az orvostól, hogy esetleg felfázott-e, azt mondta, nem valószínű, próbáljam ki ülve. Azóta megoldódott a problémánk. Minden jót, üdv. Első voltam.
6/13 anonim válasza:
Igen, ez így van.
Ha állva pisilt a kisfiam akkor egy csomó vizelet még bent maradt, mivel megfeszült az izomzat, viszont ülve teljesen ki tud ürülni, el tudja engedni magát. A sok húgyúti fertőzés miatt, mivel szeretik nagyon ezt a baktériumok, nálunk bevezették az oviban az ülve pisilést fiúknak. Ez nem játék! Én is azt hittem, hogy felfázott és azért járunk gyakran wcre. Áh. A fenéket!
7/13 A kérdező kommentje:
Mondjuk ezt én is észrevettem, hogy ha hidegebbre fordul az idő, akkor többet jár a vécére. Vettem neki meleg harisnyát, ha mégis a felfázástól lenne.
2012. nov. 16. 14:17
8/13 A kérdező kommentje:
ma 14:07
Te mennyire öltözteted melegen (rétegesen)?
2012. nov. 16. 14:18
9/13 anonim válasza:
Ez komoly, hogy megszabjak ki hogy pisiljen?? Fiam jovore menne oviba, de o mindig allva pisil, nem szeret ulni a wcn. Ez akkor baj, szoktassam ra??
10/13 anonim válasza:
14:07-es vagyok. Én rétegesen öltöztetem, és a bölcsiben is dupla nadrágban viszik őket ki, meleg zokni, meleg cipő, vékony felső, pulcsi, télikabát,stb..a lakásban 24 fok van+szőnyegpadló, ott szabadidő nadrág hosszú ujjú felső+zokni. Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!