Nem akar pisilni 3 éves kisfiam? Iszik eleget. Többi lent
Figyelt kérdés
Tegnap este 11-kor pisilt. Utána vagy 11-kor vittem már el délelőtt (ma), de még akkor sem akart menni. Már megfenyegettem, hogy kórházba kell menni ha nem pisil. Meg most vittem el, de most sem akart menni. Élettani lükeség lenne? Ha hétvégén is ilyen lesz akkor elviszem dokinénihez.2012. febr. 10. 17:38
1/3 A kérdező kommentje:
Ma kezdte, tegnap rendesen járt pisilni.
2012. febr. 10. 17:41
2/3 anonim válasza:
barátnöm kislánya 3 évesen ugyanezt csinálta, nem akart pisilni, nem mondta meg miért. aztán elkezdett sírni, kihívták az orvost aki kiderítette, hogy azért nem pisil mert fáj neki. ugy emlékszem még korházba is küldte öket ugy pisiltették meg és pár napig gyógyszert szedett. ez nem játék. ha nem pisilt még hivd fel az orvost meg adj neki olyat inni amit szeret hátha utána pisilnie kell.
3/3 A kérdező kommentje:
Tehát ma csak 2x pisilt. Kérdeztem tőle,hogy fáj-e ha pisil, azt mondta, hogy nem.
2012. febr. 10. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!