Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tényleg nagy baj, ha 4 éves...

Tényleg nagy baj, ha 4 éves kisfiam minden este megiszik egy bögre kakaót?

Figyelt kérdés
Férjem ma azzal állított haza, hogy már megint kakaót iszik a gyerek. Mondom, hogy igen. Erre meg rákezdett, hogy a kollégája gyerekének a tejtől lett valami baja, állítólag azért volt mindig beteg. Megkérdezte a doki néni tőlük, hogy mennyi tejet iszik a gyerek, mondta, hogy 1 dl-t. Erre doki azt mondta, hogy ne és eltiltotta a gyereket a tejtől. Most már akkor tejet sem ihat a gyerek??
2010. jan. 18. 20:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy a kolléga gyereke érzékeny a tejre, azért volt tőle baja, ha a te kicsidnek nincs tőle semmi baja, nem veszel észre változást a bőrén, vagy a kakiban, akkor nyugodtan ihatja. Sok gyerek van, aki tejfehérje allergiás, ők nem ihatnak tejet, de aki nem allergiás, az nyugodtan ihatja.
2010. jan. 18. 21:03
 2/10 anonim válasza:
53%

Hú de sok baja lehet: ízlik neki és jobban alszik.

Semmi baja nem lesz tőle, hidd el a szervezet tudja mi neki a jó.

2010. jan. 18. 21:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Náluk azért lehetett baj mert eleve kiderült érzékenyége, allergiája van a tejre.Nálatok már kiderült volna ha baja lenne a tejtől, szerintem semmi rossz nincs abban ha kakaózik este.Én lánykám is kakaózik, sőt én is kakaóztam kis koromban.
2010. jan. 18. 21:04
 4/10 A kérdező kommentje:
Most ezzel a dologgal nagyon felbosszantott...A hugom már 23 éves, és még mindennap este iszik kakaót...semmi baja. De én őt biztos nem győzöm meg...szerdán visszük a picit tanácsadásra, majd akkor rákérdezek...ott lesz ő is...
2010. jan. 18. 21:08
 5/10 anonim válasza:
69%

Én meg sörözök este.

Ugyanaz mint a kakaózás, ha jólesik és semmi baja tőle akkor egészségére a kisfickónak.

2010. jan. 18. 21:09
 6/10 anonim ***** válasza:

Mostanában vannak kutatások a tejjel kapcsolatban, és ezek azt mutatják, hogy nem biztos, hogy olyan egészséges, mint eddig hittük. Nemrég volt kérdés ebben a témában:

http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__egyeb-kerdesek_..

2010. jan. 18. 22:03
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia.

Az én lányom 7 éves, ő minden reggel, és minden este iszik fél liter tejet, és ez így megy amióta leszokott a ciciről, csak eleinte kisebb volt a mennyiség. Amióta elkezdte az ovit, azóta lett fél liter. semmi baja, makkegészséges! Hófehér a bőre, de szinte sosem beteg. Remélem a fiammal is így lesz, aki most lesz 8 hónapos.

Angi

2010. jan. 18. 22:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Az én lányom 14 hónaposan szokott le a ciciről azóta tejet iszik és a kisfiam is most kezdte a kakaót. A lányom reggel este iszik és sokszor még napközbe is kér, mert nagyon szereti. Ha nincs allergiája akkor nyugodtan ihat, baja biztos nem lesz tőle. A kalciumról meg az egyébb dolgokról amik vannak bent nem is beszélve.
2010. jan. 18. 22:44
 9/10 anonim válasza:

Amennyi hülyeséget összeírnak mindenről, már lassan semmit sem lehet inni enni.

Igyon kakaót bátran! Mert finom!

2010. jan. 18. 22:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Max annyi lehet a baj a kakaóval,hogy nehezebben alszik el,mert a kakaó is ugyanúgy mint a kávé élénkít,persze nem olyan fokban.Dehogy valami baja lenne tőle?Nem hiszem.Egészségére.:)
2010. jan. 19. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!