2 és fél éves lányom napi 2 liter folyadékot megiszik, vizet, teát, gyümölcslevet. Nem sok ez neki?
ezért enni alig akar.szinte csak levest meg pár falat másodikat.
már kikészít ezzel a nem evéssel.vitamint adok neki azóta kicsit többet eszik 11kg 2és fél évesen.nem beteges szerencsére,de mit tegyek hogy egyen.hogy többet egyen.ha elmegyünk valahova ott persze elfogad mindent.
egy aggódó anyuka.
(a huga mindössze 6 hónapos és ő már 7kg)
Az lenne a legjobb,ha vizet inna a gyermek,mert a cukros lötyik nagyon nem tesznek jót.Meg jobban szomjazik rájuk,és lehet azért iszik annyit.
kiindulva hugiból,aki a serdülő korig át sem akarta lépni a 40kilót,pedig magas lány volt,ne aggódj.Ő is rossz evő volt,aztán a kamaszkor meghozta az étvágyát.Annyi,h evés előtt egy fél órávalnincs ivászat.Kaja után lehet gyümölcslé is.
Sokkal nagyobb baj lenne, ha nem inna, mert akkor a kiszáradás fenyegetné.
Tudom aggasztó, ha nem eszik a gyerek, de én annak a híve vagyok, hogy eszik ő annyit, amennyit kell.
Azért persze egy kivizsgálás nem árt, az említett cukorbetegség vagy más miatt.
Trükkökkel próbálkozhatsz, jókat mondtak, de nem izgulj. Éhen nem fog halni:-)
2.5 eves kisfiam 15kg. Nem kover egy cseppet sem csak nagyon magas. Ez az etel problema ennek a kornak a nyavalyaja es meg eltarthat legalabb masfel evig, hiszen jon az imadott dackorszak ugy 3 ev korul ami jo esetben elmulik ugy 4 fele egy csettintesre.
Az en csemetem ma kepes volt megenni egy fel sajtosszendvicset es 4db. melyfagyasztott kicsi csibefasirtot es kizarolag csakis konzerv sargabarackot...pedig van friss kaja, gyumolcs stb. En orulok, hogy eszik. Feherje, kalcium, gabonafelek...egyetlen dolog amit mindennap kepes megenni az a brokkoli reggelire ebedre vacsorara na meg a nyers repa...nincs minden veszve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!